Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (177)

plakát

Sólokapr (2006) 

Celkem zábavné (díky Woodyho přítomnosti), zajímavé, rozhodně lepší než Match Point... Nicméně starý Allen je prostě starý Allen, na jeho dřívější komedie nedám dopustit, to byla vždycky jeho parketa. Přestaň šaškovat s rádoby thrillerama a vrať se ke svýmu řemeslu, Woody...

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

Skvěle trhlej seriál, který se vysmívá všemožným klišé a postupem času zraje jak víno. Do druhé série jsem si říkal, že je to "jen" slušná zábava, bez vyložených záchvatů smíchu, jenže zhruba od třetí série se vlastně nemůžu přestat smát. Sofistikovaný humor a perfektně vypointované situace. Kde by ale 30 Rock byl bez brilantní Tiny Fey, které sekundují neméně výtečný Alec Baldwin i zbytek pošahaného osazenstva. Dabing je samozřejmě humus, silně nedoporučuji - člověk, který vybral pro Liz hlas Z.Slavíkové, by zasloužil pořádně nakopat...

plakát

Taxidermia (2006) 

Samoúčelné nechutnosti, rádoby snaha šokovat... Nic moc pozitivního ve mě tohle dílo nezanechalo. Možná nejsem s to pochopit jeho filozofické vyznění. Možná ani nechci.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Stačí trocha vymývání mozku a ze zdánlivě šíleného tahu nasadit v prime time tuhle tureckou ultra-debilitu je téměř trhání rekordů ve sledovanosti. Občas je mi smutno z naší společnosti...

plakát

V zajetí teroru (2006) 

Celkem chytrý a zajímavý thriller. Obsazení Laurence "Morfeus" Fishburna se velmi povedlo. Doporučuji nečíst komentáře, jinak přijdete o celý zážitek z finálního rozuzlení, které opravdu stojí za to.

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Tak tohle byla bomba. Akčňárny se Stathamem nějak nevyhledávám, ale tohle byla od prvního okamžiku kulervoucí adrenalinová jízda prošpikovaná cool hláškami, cool kamerou a cool efekty. Překvapil i nebývale vulgární český dabing. Jeden z nejzábavnějších akčních filmů, co jsem poslední dobou viděl!

plakát

168 hodin (2006) (pořad) 

Dost možná nejlepší publicistický pořad v našich televizích. Glosy jsou výborné a trefné, vždy se skvěle bavím.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Po opakovaném zhlédnutí zkrátka musím dát za 5*, pro tenhle snímek mám slabost. Reese je prostě moje vysněná mrtvolka... ;)

plakát

Dvojčata (2005) (seriál) 

Po ránu při kávě... lepší než drátem do oka. Zajímavé vidět Leslie Winkle z Big Bang Theory v trochu jiné poloze.

plakát

Hitch: Lék pro moderního muže (2005) 

Pohodová, originální a zábavná romantická komedie. Menší výhradu mám k Evě Mendes, dokázal bych si představit lepší a hezčí herečku na její místo, ale tak to je asi otázku vkusu. Will Smith by dokázal utáhnout i špatný film a tohle není ten případ.