Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

Una111

všechny recenze uživatele

Nezdobím hvězdičkami, protože se na tento pořad dívám jen velmi sporadicky. Dnes jsem shodou okolností shlédla díl z 29. 11. 2015. Jsem doslova zhnusená, a to přesto, že o ČT nemám už dávno dobré mínění. Tenhle díl je ovšem neskutečným příkladem neserióznosti, sprostoty, zaprodanosti a populismu! ČT se chová jako pouliční, bezectná děvka! Hnus! ()

Stumbleine odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady tendenčních, liberálně-levičáckých publicistických škvárů (se vzornou uvědomělou eurosoudružkou Fridrichovou v čele) určených pro voliče pětiprocentních stran havloidního eurodementobloku, pro voliče sluníčkových havlo-libtardů Drahoše a Šláfenberga, a v podstatě pro celou liberálně-levičáckou kavárenskou komunitu z ČSFD😏✊ ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ona známá šibeniční kolovrátková melodie z legendární kriminálky "Hříšní lidé města pražskeho, je asi tak nejlepší na tomhletom jinak zcela ubohém, propagandisticko-ideologicko-manipulativním a prolhaném xidovském škwáru. Člověk si tak akorát může představit některé zlodějské politiky a na ně napojené různé strktury ze kterých si v týhle srajdě tropí legraci, jak sedí v teplákách někde na Mírově a čučí skrz mříže a zpytují svědomí a jewrejka Fridrichová jim dělá bachařku, bohužel v kchazarské gottlině, kde ruka ruku myje, jen pouhý sen.:-) ()

Felliniclub 

všechny recenze uživatele

Souhrn událostí uplynulého týdne, který je ke koukání, i když události samy někdy stojí za hovor. Sněmovní panoptikum města pražského (sestřih komických chvilek ze sněmovny s hudbou Z.Lišky ) je jeden z mála světových momentů ČT, kdy dokáže uplatnit ironii a nečekaný nadhled. (Mimochodem, asi rok stará scéna, ve které předsedkyně zdravotnických odborů odebírá při brífinku mikrofony odborovému předáku Zavadilovi, předčí veškerou známou komediální tvorbu. Bez 168 by to asi zapadlo. Díky!) ()

aquiver odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý publicistický pořad si ani zdaleka nepředstavuju tak, že mi ČT řekne, jaký názor a která politická strana je správná. Můj komentář není ničí obhajoba, ale kupříkladu přehlížení kauz strany jedné a vyzdvihování kauz strany druhé, je pro mě z dlouhodobého období tendenční a politicky manipulativní propaganda. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama