Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

Joel11 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistický mainstreamový pořad na téma jak ještě více rozdělit národ. Česká televize zprivatizována (vytunelovaná) vlastními zaměstnanci placená daňovými  poplatníky vytvořila tento televizní produkt na zakázku pražské a brněnské kavárny a nejspíše je hlavní poradce Tomáš Etzler a jemu podobní. Škoda, že se nikdy nedozvíme kolik tento propagandistický názorově jednostranný produkt stojí. ()

aquiver odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý publicistický pořad si ani zdaleka nepředstavuju tak, že mi ČT řekne, jaký názor a která politická strana je správná. Můj komentář není ničí obhajoba, ale kupříkladu přehlížení kauz strany jedné a vyzdvihování kauz strany druhé, je pro mě z dlouhodobého období tendenční a politicky manipulativní propaganda. ()

Reklama

The Graduate odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistická a manipulativní slátanina soudružky Fridrichové. Je naprosto nehorázné, že si tato "novinářka" týden co týden za peníze nás všech prezentuje soukromé názory své a svých spolupracovníků a ještě má tu drzost tuhle svou "one woman show" vydávat za službu veřejnosti. Nejafektovanější a nejzaujatější redaktorka současné ČT. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se na toto díval pravidelně, v posledních pár měsících je to jednostraně zaměřeno.Oni mají ten nejlepší názor, všichni ostatní jsou primitivové.Poštvávejte ty lidi za jejich peníze ještě více!Naláda ve společnosti a výsledky posledních voleb jsou jenom výsledek podobných rétorik z hlav dobroserů.Z toho důvodu tuto agitaci hodnotím odpadem a přemýšlím jestli má cenu vůbec mít televizi a platit si ji. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Pořad, který věcně, vtipně, pozorně a s nadhledem sumarizuje uplynulý týden. Nevynechám jediný díl. A Zdeněk Liška (buď mu země lehká) našel pro svou hudbu výtečné uplatnění. Hříšní lidé státu českého v Malostranských korekcích nemají chybu:-) EDIT 02/2023: Nechávám původní komentář, ale doplňuji aktuální hodnocení: pořad u mě hodně ztrácí poslední dobou, a to zejména svým neobjektivním zaměřením u některých témat. Až příliš je vidět, jak tvůrci fandí určitému názoru a přizpůsobují tomu své reportáže. Nemohu si pomoci, kvalita šla dolů.... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama