Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Deadpool (2016) 

Originální! Vtipné! Hravé! Dobře znějící! Dobře vypadající! A už jsem říkal originální? Po letech super hrdinské masáže se stejným konceptem je Deadpool velmi příjemná a vítaná změna!

plakát

Stážista (2015) 

Velmi nečekané překvapení. Měl jsem vůči filmu lehké předsudky, ale nakonec se z něj vyklubal jeden z nejpříjemnějších počinů za dlouhou dobu. Vše je dovršeno skvělými hereckými výkony a nenuceným zpracováním. Člověk jednoduše po zhlédnutí odchází pozitivně naladěný :-)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Nesmrtelný seriál, který sleduji stále a stále dokola a v blízkém časovém horizontu to nevypadá na žádnou změnu :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Co k tomuto úžasnému seriálu říci? Snad jen, že mě ani po těch šesti letech stále nepřestává překvapovat a snad i proto je v mém žebříčku neohroženě na prvním místě. Nejoblíbenější série je nejspíš čtvrtá. Mimochodem šestá série je opět geniální.........I s odstupem času zůstává tento seriál stále v srdíčku a kdyby byl čas, tak jdu do znovupromítání.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Tento díl Harryho na mě vždy působil zvláštně. Na jednu stranu příjemné a vtipné podání, na druhou stranu zklamání z vynechání pro mě dost podstatných částí příběhu. Čím dál tím více ale tomuto dílu přicházím na chuť, až je nakonec snad tím nejoblíbenějším.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

K tomuto filmu jsem se dostal spíše náhodně, protože podle recenzí mě moc nezaujal. Film je to opravdu zvláštní, rozhodně nesedne každému. Už styl jakým je natočen je dost jiný než u ostatních filmů. Tento styl mě ale zaujal a příběh mi přišel velmi kvalitní. Nakonec jsem z toho byl tak nadšený, že dávám 4 a půl hvězdiček

plakát

Temný rytíř (2008) 

Přestože jsem nikdy nečetl komiksy a o Batmana se příliš nezajímal, Temný rytíř mě svým zpracováním a příběhem naprosto pohltil a stal se mým nejoblíbenějším filmem. Heath Ledger v roli Jokera je jednoduše legendární a nepřekonatelný herecký výkon, který mi při každém shlédnutí nechá otevřenou pusu dokořán!