Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) odpad!

odesel jsem z kina. Narazet do veci atp. uz bylo trapne v druhem dilu. Tady proste neni co dodat. Miluju animaky, ale tohle bylo prilis i na me, a to usnu u leda jake blbosti.

plakát

Total Recall (2012) 

myslim, ze tento film by ocenili tvurci south parku pred tocenim filmu Peklo na Zemi (dalsi vec proti Kanade). Kdyz uz jsem lezel hlavou dolu v kline sve pritelkyne a zavirali se mi oci stalo se to, na co kazdy cekal, rozsvitili se svetla a zacali bezet titulky. Myslim ze v kine nastala atmosfera jako kdyz pristava letadlo, vsichni tleskaji, protoze to prezili . Efekty je snad jedine za co davam 2*. Jinak konec se da odhadnout snad po 15 minutach. Tenhle film bych se stydel i pujcit.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Uz od zacatku jsem se bavil, jak prisel Chuck Norris tak jsem po dlouhe dobe slysel cele kino se smat. Pribeh byl tedy dost ubohej a cekal jsem od toho vic , ale o pribeh ve filmu moc neslo. Hlavne ten pribeh vojaka v letadle (zastrelili mu psa, chudak, myslel jsem ze nakonec doda haha a nebo uslysim ironii ale nestalo se ) . Strih, kamera atp zase neni nic, co bych hodnotil u filmu pokud me to nejak nerusi od koukani coz neni tenhle pripad. Za tech par Flexi passu to stalo. PS: doporucil bych stahnout si i soundtrack.