Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Bod zlomu (2015) 

Už teď můžu říct, že to je Over the Top roku. Počet WTF scén, kdy jsem se jen usmíval a bylo mi trapně za tvůrce filmu se snad ani nedá spočítat. V některých momentech(padající kameny) by mohl závidět i Chuck Norris. Scénař žádný, zápletka kolem Osmičky je tak stupidní, že se film nedá brát vůbec vážně a přitom se tak tváří. O hereckých výkonech se snad ani nedá bavit, až na Ramireze. Záběry přírody sice fajn, ale to je trošku málo. Nuda v kině se nedostavila, každopádně nikdy více : )

plakát

Popelka (2015) 

Proč musí i do pohádek cpát negry?

plakát

In the Fall (2011) 

Takhle si to nikdo z nás neplánuje, nicméně většina v podobném stylu skončí :) Je to všechno jeden velký joke.

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Může být seriál o teenagerech inteligentní? Může. Skins jsou ve svém žánru jasnou špičkou. Hlavní síla spočívá v reálných postavách různého charakteru, takže je pravděpodobné, že se v některých z nich poznáte. Zaměřit se každý díl na jednotlivou postavu a víc ji poznat do hloubky je trefa do černého. Ke konci jsem měl pocit, jako bych je už někdy znal. První generace jednoznačně nejlepší, druhou zachraňuje Effy. Effy je vůbec mou nejoblíbenější postavou v seriálu. Její herectví je o třídu výše než u ostatních. To, co dokáže vyjádřit pouze mimikou a očima je neuvěřitelné. Ještě dlouho jsem byl do ní platonicky zamilovaný :o) Dalším plusem je určitě soundtrack, který obsahuje hodně povedených songů.

plakát

Papíry (2012) 

Když mě dokáže kraťas v 7 minutách dostat víc než nějaké emočně vyděračské celovečeráky, musím to ocenit. Přiznávám, že jsem byl na měkko. Oscar zasloužený.

plakát

Man (2012) 

Pořád říkám, že by planetě bylo bez nás lépe… Škoda nedotáhnutého konce.

plakát

Chlapci a chlapi (1988) (seriál) odpad!

Čiré zlo s rudým nádechem.

plakát

Reportér (2012) 

Já mám na tyhle jižanské úchylárny prostě slabost. Podobně jako u Killer Joe, kde shodou náhod taky hraje MM. Nicole si bere každou scénu pro sebe. Její postava MILFky je hodně rajcovní, která nenechá jednoho chladným. Scéna ve vězení je jako vystřižená z kvalitní porno produkce. Na děj se tady moc nehraje, spíš jde o postavy a atmosféru velmi teplého léta s vůní zatuchlých močálů a rozkládajícího se krokodýlího masa.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Pro mě neohodnotitelný "film". Oceňuju Kubricka, že předběhl dobu a poskytl inspiraci dalším desítkám filmům, ale já se příšerně nudil. Nepobral jsem ho. Možná někdy příště až budu dobře naladěný pod nějakou psychedelickou látkou...