Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (7)

Jeffrey Dean Morgan (herec)

10.11.2008

Dne 22. dubna 1966 se v Settlu ve Washinhtonu narodil v obyčejné rodině chlapec jménem Jeffrey Dean Morgan. Nebyl ničím vyjímečný, odchodil základní školu Bena Franklina, potom přestoupil na Rose Hill Junior Hight. Roku 1984 dokončil studia na střední škole a začal se věnovat své největší vášni: malování a psaní.Velice dlouho… (více)

Tchéky Karyo (herec)

09.11.2008

Charismatický herec se narodil 4. 10. 1953. Neobvyklé jméno Tchéky je řeckého původu, stejně jako jeho matka. Příjmení dostal po otci, to je pro změnu Turek. Ten se živil jako řidič z povolání. Když bylo Tchékymu šest let, přestěhovala se celá rodina do Francie. Studoval na lyceu v Aragu, kde se začal plně věnovat školnímu… (více)

Don LaFontaine (herec)

03.11.2008

Donald LaFontaine se narodil 26. 8. 1940 ve městě Duluth, stát Minnesota rodičům Ruby a Alfredovi LaFontaine. Proslavil se především svým úchvatným hlasem, jímž namluvil za svůj život více než 5000 filmových trailerů a několik set tisíc televizních upoutávek či reklam na video hry. Lidmi z filmové branže byl nazýván nejčastěji… (více)

Linda Fiorentino (herečka)

08.10.2008

Narodila se ve Filadelfii rodičům katolíkům, kteří přišli do Ameriky ze slunné Itálie s vidinou lepšího života. Ze všech jejích sedmi sourozenců byla považována za nejproblematičtější dítě, hlavně pro svou vzpurnost a tvrdohlavost. Na střední škole excelovala v matematických oborech a stala se šampionkou v basketbalu, za což jí… (více)

Jeff Corwin (herec)

08.08.2008

Jeffrey Scott Corwin se narodil ve městě Norwell v americkém státě Massachusetts a už jako malý kluk viděl největší zálibu v pozorování zvířat v okolí. Jeho nejmilejšími tvory byli obojživelníci a hadi. Po vystudování střední školy pokračoval ve studiu univerzity v Bridgewateru a v Quincy. Jeho zaměřením byly vědecké obory… (více)

Dina Meyer (herečka)

08.08.2008

Dina Meyer se narodila v New Yorské části Queens, kde její otec vlastnil autoopravnu a žila tu společně se svými dvěma bratry. Už v raném věku se zamilovala do tancování a herectví, ale ačkoliv byla přijata na velmi známou a kvalitní uměleckou školu v New Yorku, začala se věnovat studiu na Long Island Uvivesity s vidinou práce… (více)

Barbora Kodetová (herečka)

08.08.2008

Následovatelka hereckého rodu, pravnučka herců Vendelína Budila a Jiřího Steinmara, vnučka herečky Jiřiny Steinmarové, dcera herce Jiřího Kodeta, neteř herce Kristiána Kodeta se narodila v Praze a dětství prožila v Těptíně u Velkých Popovic. Vzhledem k herecké tradici její rodiny se snad ani nemohla rozhodout jinak, než pro… (více)

Reklama