foto

Dina Meyer

  • nar. 22.12.1968 (49 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dina Meyer se narodila v New Yorské části Queens, kde její otec vlastnil autoopravnu a žila tu společně se svými dvěma bratry. Už v raném věku se zamilovala do tancování a herectví, ale ačkoliv byla přijata na velmi známou a kvalitní uměleckou školu v New Yorku, začala se věnovat studiu na Long Island Uvivesity s vidinou práce v administrativě. Mezi Dininy největší koníčky patří snowboarding a jízda na kole. V současnosti žije v Los Angeles, její vyznání je židovské.

Dina Meyer debuovala v roce 1993 v TV filmu STRAPPED. Pokračovala životem seriálové hvězdičky v BEVERLY HILLS 90210, PŘÁTELÉ a ALLY McBEALOVÁ. Její větší šance přišla s nástupem kyberpunkového sci-fi JOHNNY MNEMONIC, kde si vedle Keanu Reevese střihla roli Jane. Potom přišlo DRAČÍ SRDCE a postava Kary, následováno HVĚZDNOU PĚCHOTOU, kde jí byla svěřena jedna z rolí hlavních: Dizzy Flores.

Mezi role, které rozhodně nesmíme opomenout patří: Barbara Gordon v seriálu BIRDS OF PREY, Romulan ve STAR TREK: NEMESIS, Mary v D-TOXu, detektiv Allison Kerry v legendárním SAW I, II, III, IV, a detektiva Meg Cunningham v seriálu KRIMINÁLKA LAS VEGAS.

V roce 2008 se věnuje natáčení filmu RIDDLES OF THE SPHINX.

Pussycat18

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cyborg Nemesis
Snatched (TV film)
Unbelievable!!!!!
2017 Girlfriend Killer (TV film)
Starship Troopers: Záchrana Marsu
The Evil Within
The Unwilling
2016 AmeriGeddon
Fishes 'n Loaves: Heaven Sent
Flight 192
The Crooked Man (TV film)
2015 Clarity
Posedlá láskou
Truth & Lies (TV film)
2014 Christmas in Palm Springs
Golden Shoes
2013 The Wrong Woman (TV film)
Řežba v Tombstone
2012 Nevyřešená minulost (TV film)
2010 Piraňa 3D
VideoDome Rent-O-Rama
2009 Balancing the Books
Tajemná minulost (TV film)
2008 Kluk od vedle (TV film)
Nebezpečný internet (TV film)
Záhada sfingy (TV film)
2007 Návnada 2: Svádění (TV film)
Saw 4
2006 Dům s minulostí (TV film)
Saw 3
Zavražděné děti
2005 Jeho a její Vánoce (TV film)
Nebezpečné hry 3 (TV film)
Saw 2
Zločiny z vášně (TV film)
2004 Saw: Hra o přežití
2003 Filmový hrdina
Podvodnice
2002 D-Tox
Deadly Little Secrets
Myšlenky zločince
Pod ochranou státu
Star Trek X: Nemesis
2001 Amnézie
2000 Bezpečný úkryt
Taková malá vražda
1999 Bats Abound
Netopýři
1998 Případ z Poodle Springs (TV film)
1997 Hvězdná pěchota
1996 Dračí srdce
1995 Johnny Mnemonic
1993 Nebezpečně ozbrojen (TV film)

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
Better Angels (S03E02)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Art of the Deal (S03E10)
Do You Like Teeth? (S03E06)
A Life In The Day (S03E05)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 6 (S04E06)
American Horror Story (TV seriál)
The End (S08E01)
2017 Kingdom (TV seriál)
Cactus (S03E09)
2014 Sequestered (TV seriál)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Unknown Subject (S07E12)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2010 Scoundrels (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Domina vždy plácne dvakrát (S02E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hříšné potěšení (S07E19)
Let z Paříže (S07E13)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Trojnásobná loupež (S02E15)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrzlý na kost (S06E05)
2006 Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
další epizody (11)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Každá s každým (S05E05)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Oči někoho jiného (S02E09)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Zakázané ovoce (S01E16)
1997 Přátelé (TV seriál)
Cholerik (S03E22)
Domeček pro panenky (S03E20)
Těsné tričko (S03E19)

Dokumentární

2002 Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
1995 Making of 'Johnny Mnemonic' (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace