Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (550)

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Pro adoranta herní série, zejména prvních dvou dílů, je tady ta spatlanice s důrazem na protagonisty částí postav třetího dílu, jen a jen kalkul s úmyslem vydělat "babky" na geniální předloze. Oproti prvnímu filmu, kde jsem jsem měl již pár výhrad, je tady excelentní sešup až téměř na kinematografické dno.

plakát

Čarodějky z předměstí (1990) 

Dle mého názoru velmi nespravedlivě podhodnocený dětský film. Navíc s romantickou a nepřeslazenenou vložkou. Rád se na něho opakovaně podívám a vždy se musím smát. A to nejen super hláškám.

plakát

Lidská jatka (2009) 

Nemyslím si, že tato záležitost byla špatná, ba spíše naopak. Nejzajímavější právě pomalý rozjezd, kamera vůbec, soundtrack, tak i solidní obsazení. Závěr je sice překombinovaný, ale samotný konec je nevídaně vysoce negativní. Nejslabší je příšerný český název, což není defacto ostatně v poslední době v naší distribuci neobvyklé.

plakát

Kulka pro generála (1967) 

Volonté je ďábel!! Kinski jen do počtu. Neorevolucionářská agitka, plná nesmrtelných hlášek, vypiplaná v divokých letech, resp. přímo v roce kdy skonal velký Che. Kazila mi to ta kakaově napatlaná "mexičanka", kdy zvláštní efekty po zasažení kulkou, a těch bylo, jsou spíše hodny do dětských filmů. Jinak výborné. Takové filmy se už netočí.

plakát

Dům na Ořechovce (1959) 

Natočené dobře, myšleno jak výkony, tak generační střet, vyznění je však poplatné době vzniku.

plakát

Úhoři mají nabito (2019) odpad!

Víťa Olmer také kdysi natočil pětkové filmy, Michálek sjel bohužel po stejné lajně a spadl dnes do odpadu. Dialogy , scénář a bohužel i herecké výkony jsou skutečně perla. Jen ten vyholený Vyorálek mi připomínal Ing. Moravce z tří sester.

plakát

Sedm zbytečných (2018) (amatérský film) odpad!

Náhodile jsem přepnul na kanál Československo... a lapal po dechu, věru nic strašnějšího jsem v životě neviděl. A to už jsem shlédl několik amatérských snímků, jenž nejsou v této databázi a kterým bych byl ochoten, a rád, dát i plný počet.

plakát

Kojot (2017) 

...nejen bitka ve V naší střediskové vesničce ovšem s maďarským temperamentem. Srovnání moderního filmu s našim současným nemá co do kvalit vlastně žádné srovnání, ...možná naposledy Sekal.

plakát

Bee Gees živě v Las Vegas (1997) (koncert) 

Tak má vypadat profesionální koncert kapely co ovlivnila několik generací.... Dávám pět, i když holduji vesměs temnější struně.