Reklama

Reklama

Úhoři mají nabito

  • Slovensko Úhoři mají nabito (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?! (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (174)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vtipný scénář, kulhavá režie. 1) Hezký námět ztratil po půlhodině na tempu, a to tak, že hodně._____ 2) V parádním hereckém obsazení mě zaujali 64letý Oldřich Kaiser, 44letý Matěj Hádek, jehož skvělé tělo mám stále před očima i jeho bratr 37letý Kryštof Hádek (všechno členové falešné URNy). ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý nápad, který nedokázali využít. Příběh o partě idiotů, kteří si hrají na policajty. Jak říkám, mohlo to být vcelku zábavné, kdyby se drželi jen jednoho žánru a to komedie, protože tahle parta herců na víc nemá a i tak by to nejspíš dopadlo průměrně. Film má dobrých prvních 10 minut, pak graduje příběh a je na něm vidět, že se scénáristi nemohli dohodnou jak to pojmout. Vznikla z toho příšerná slátanina všech žánrů. Šroubovaná snaha divákům vnutit nějaký příběh a nesmyslný děj. 1 hvězda za Oldu a druhá za Jirku, který tam ukáže svojí prdel s plandajícíma koulema což byla nejvtipnější scéna! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sbor Wohnoutů A Trotlů v „černé komedii s ironickým nadhledem“? Aha.. To první by nespravilo, ani kdyby se Ruppert vztyčil z kriplkáry a hodil nějaký break dance a to druhé jen těžko může fungovat, když se vše kolem nachází v křeči. Brzy zapomenuté světlo Michálkovy kariéry, je třeba zabít dramaturga.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

I dvě hvězdičky jsou moc, ale bylo tu moc dobré herecké obsazení a příběh se odehrával na místech, které mám prošlapané co by letní výletník (Sušice, Kašperky atd.). Chybělo mi vysvětlení a motivace k chování postav. Vždyť takhle působí jako banda idiotů, kteří mají na krku obecní ohrožení a bůh ví, co ještě dalšího. Pak se zase někde objeví nějaký bezmozek, který postřílí nevinné lidi. Nevím, co pan režisér chtěl tímto snímkem sdělit. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude konina, to jsem ani netušila, že se tu všichni předháníte, kdo to víc odsoudí a u vás kluků mě to docela překvapuje, že by se vás to téma dotklo nějak osobně? Viděla jsem ho až hodně opožděně, ale asi v tu správnou dobu (XI/2020). Chytrý a zábavný film, ve druhém plánu leccos vypovídající o naší čecháčkovské povaze.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Do malých rolí režisér Vladimír Michálek obsadil místní herce z místních divadel. (ČSFD)
  • „Hrát s touhle partičkou byla pro mě dobrá škola, oni uměli přesně nalézt to, co bylo ve scénáři pod povrchem, a tím ty situace obohatit,“ vzpomínal Patrik Holubář. (SONY_)

Reklama

Reklama