Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Mysteriózní

Recenze (46)

plakát

Deadloch (2023) (seriál) 

Nekorektní je výstižné slovo. Tady je všechno tak jinak. Osvěžující a zábavné, s prupovídkama, které se děje nijak netýkají, ale všichni jsme byli rádi, že tam jsou. Nám doma se to líbilo :)

plakát

Moje vina (2023) 

Jak se na chvili vratit ke svemu nactiletemu ja a zasnit se. Jako dospelak vidim jedno velke klise-hodna holka vs bohaty zlobivy kluk, vlastne ne tak zlobivy, vlastne jasne, je hodne sexy…no a pak jde realne dospelak stranou a vrati se ta nactileta holka, ktera si potrebuje ihned objednat knihu, protoze touzi vedet, jak to bude dal. Proste tohle neni vysoka filmarina, ale je to vec, ktera funguje. Od filmu nekdy totiz chceme presne to-beztrestne snít. A ktera zenska rika, ze se na to nediva, lze a po nocich tajne louska druhy dil :)

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Po dvou epizodach nadseni upadlo, poslednim dilem se zase vratilo. Nebyla to ztrata casu, ale na druhou serii se nijak zvlast netrepu.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Máte rádi letadla? To jste tu dobře. Most suitable for IMAX, ten zážitek zavibruje celým tělem. Upřímně, film je pocta umění Toma Cruise, Maverick je jednoduše on a nikdo jiný. Story line? Ale jo, něžně se propojuje s jedničkou. Akce? Proto ten film chcete vidět znova a znova. A znova. A znova. A ještě jednou. Víc není co říct.

plakát

Vyslanci (2021) (seriál) 

Narazila jsem na tohle velkou nahodou a jsem tomu rada. Zajimava dvojice, zajimavy pripad. Rozhodne zajimavy namet! Velmi dobre natoceno, velmi dobre zahrano, po dvou dilech jsem moc zvedava, jak se to cele vyvrbi.

plakát

Britannia (2018) (seriál) 

Hruza. Opravdu hruza. Jeste vetsi hruza nez Knightfall. A to uz je velka hruza. Nudna slatanina cehosi co asi ma byt fantasy ale neni...? Zajimave je jen anglicke prostredi natacene v ceskych lokacich (lom Velka Amerika).

plakát

Manifest (2018) (seriál) 

Tři hvězdy za dvě série a nasazení herců u těch dalších. Jde to strmě dolů, stává se z toho čím dál praštěnější podívaná. A vyřešení celého problému v poslední sérii? Jako vážně? BUBUBU? Smáli jsme se z toho zklamání.

plakát

Dunkerk (2017) 

Kinozazitek roku. Tohle jinak neslo. Vsem, co maji moznost navstiit imax a videt film v analogovem formatu, nevahejte. Odchazet budete vycerpani, radi za sucho, svoji teplou postel a fakt, ze tohle jste zazili jen virtualne. Naprosto brilantni rezie. Tri linie, hodina, den, tyden, propojeny stejnymi udalostmi...tenhle napad byl proste genialni, kyby se totiz film mel vypravet standardne, byla by to cistokrevna nuda. Vysledek puntickarske povahy pana Nolana je naprosto strhujici, navic v perfektni harmonii s hudbou, ktera tvori dobrych 70% zazitku z kina. Budme vdecni, ze se nekdo pustil do historickeho tematu a vypravel jej pomoci pocitu. Protoze, verte mi, zoufalstvi vsech tech vojaku se vam dostane az do morku kosti. A poklona Hardymu za hru ocima. Tik tik tik tik..... PS Harry Styles vazne ne. Ja vim, ze se chlapec snazi, nicmene mi spolupokazil zaver filmu. PS2 Americky hrdinsky patos mi spolupokazil zaver filmu. Celkem 96%.

plakát

Hříšnice (2017) (seriál) 

V dnesni dobe CSI Horni Polni je dost tezke nalezt zajimavy material k odvypraveni a tohle je prinejmensim napinave. Skoda jen, ze se venovali/nevenovali detektivovi na ukor manzela,tam si to zaslouzilo vice. Jinak za me dobry. A uveritelny. To some extend.

plakát

Malý Sheldon - Pilot (2017) (epizoda) odpad!

Prequel TBBT, ale to vsichni vime. Ze je Sheldon svuj taky vime. Ze byl svuj uz i jako dite je nam tez jasne. Takze co zbyva? No hromada volneho casu, ktery budto budem venovat tomuhle zbytecnemu serialu, ve kterem se temer nic nedeje a i to, co se deje, neni originalni ani vtipne, nebo budem hackovat. Rikam si, ze zlutomodra kombinace saly by mohla byt celkem fajn... Tak cau.