Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (11)

Tajemný příběh z Ameriky

Tajemný příběh z Ameriky (1995) (seriál)

Děj tohoto hororového seriálu se odehrává v malém fiktivním americkém městečku Trinity v Jižní Karolíně. Lidé tu vzhlíží k místnímu šerifu Lucasi Buckovi, ale sám Lucas je dost tajemný a zvláštním způsobem vzbuzuje strach. Jeho syn Caleb byl vychováván jinou rodinou, ale poté, co jeho otčím zemře, šerif Buck o něj najednou začne projevovat zájem. Do města přijíždí Calebova sestřenice Gail, která se chce o Caleba starat. Dalším Calebovým ochráncem je jeho mrtvá sestra Merlyn. Ta se stala andělem a snaží se Caleba za každou cenu dostat z vlivu Lucase Bucka. Seriál byl po 22 epizodách zrušen. Na produkci seriálu se podílel Sam Raimi.

Pátek třináctého

Pátek třináctého (1987) (seriál)

Seriál vznikl v letech 1987 - 1990 a skládá se celkem ze tří sezón.
Sourozenci Micki Foster a Ryan Dallion zdědí po svém zesnulém strýci Lewisi Vendredim starožitnictví Vendredi’s Antiques. Věci z něj se snaží rychle rozprodat. Příliš pozdě však přecházejí na to, že jsou všechny předměty ze starožitnictví prokleté. Strýc Lewis totiž zaprodal svoji duši ďáblu. Micki a Ryan se pak snaží spolu s okultistou a dlouholetým přítelem Jackem Marshakem získat prokleté věci zpět. Ty jsou totiž ve vlastnictví lidí, kteří zneužívají jejich moc.

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál)

Alan Ball, tvůrce úspěšného seriálu "Odpočívej v pokoji", se vrací s novým seriálem pro HBO. Tentokrát o upírech - "True Blood". Seriál je založen na knižní sérii "The Southern Vampires" od americké spisovatelky Charlaine Harris, která popisuje svět, jenž zná upíry díky syntetické krvi "TrueBlood" vytvořenou japonskými vědci.

Seriál sleduje osudy Sookie Stackhouseové (Anna Paquin), barmanky žijící v Louisianně. Ta má nadpřirozenou schopnost. Dokáže číst lidem myšlenky. Její život se změní poté, co do města přijde upír Bill Compton (Stephen Moyer) a Sookie se zamiluje...

Paradox

Paradox (2009) (seriál)

Paradox je sci-fi kriminální drama z produkce BBC. Policejní tým v čele s inspektorkou Rebeccou Flint (Tamzin Outhwaite) zkoumá výjevy, které zachytil ve své laboratoři významný astrofyzik Dr. Christian King (Emun Elliott). Ty ukazují katastrofický scénář z budoucnosti.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009) (seriál)

Nový americký seriál vznikl na základě stejnojmenné knihy L. J. Smithe. Sledujeme v něm osud Eleny Gilbert, mladé hrdinky, která je předmětem vášní dvou upířích bratrů (Stefana – dobrého a Damona - zlého). V městečku Mystic Falls ve Virginii se začínají množit útoky na obyvatele. Všichni si myslí, že za nimi stojí právě Stefan. Ale může za ně démonický bratr Damon. Ten se rozhodl, že Elenu získá pro sebe jako pomstu za staré rodinné křivdy. A tak boj mezi bratry o srdce dívky a celé město může začít.

Elektrický rytíř

Elektrický rytíř (1986) (seriál)

Třiadvacetidílný karate seriál z produkce Walta Disneye.
Seržant Jake Rizzo (Gil Gerard) je vybrán Sabasanem, aby vychovával jeho vnuka Ernieho Lee (Ernie Reyes Jr.), posledního dědice rodu pradávného speciálního bojového umění. Ten patří mezi špičkové karatisty. Ernie se dostává do svízelných situací jak se svými vrstevníky, tak pomáhá svému otci řešit kriminální případy. S pomocí svých rychlých pohybů, unikátních schopnosti a chytrých rad jeho zemřelého dědečka, Ernie pokaždé překonává všechny nebezpečné situace.

Small Wonder

Small Wonder (1985) (seriál)

Otec rodiny Ted Lawson stvoří robota Vickie. Celá rodina, tedy Ted, Joan, a Jamie, předstírají, že je Vickie jejich skutečná dcera. Populární komediální seriál má celkem 96 dílů a vysílal se v letech 1985-1989.

The Philanthropist

The Philanthropist (2009) (seriál)

Nový osmidílný seriál z produkce NBC, který nám ukazuje osudy miliardáře Teddyho Rista (James Purefoy), ze kterého se postupem času stává "lidumil". Díky svým vlivům a finančním prostředkům pomáhá strádajícím lidem po celém světě. Seriál nás zavede na exotická místa do Jihoafrické Republiky, Mozambiku nebo třeba do Kosova či Prahy.

Ostrov smrti

Ostrov smrti (2009) (seriál)

Harper's Island jen nový americký krimi-mystery seriál, který napsal Ari Schlossberg pro televizi CBS na sezónu 2008-2009. Seriál by se dal zaškatulkovat jako slasher-horor / krimi. Tvůrci ho sami přirovnávají k sérii "Scream" nebo k románu "Deset malých černoušků" od Agathy Christie. Seriál má 13 epizod a v každé epizodě bude zavražděna alespoň jedna postava.
Ústředním motivem je vražda sedmi lidí, která se stala před sedmi lety na ostrově poblíž pobřeží Seattlu. Právě na tomto ostrově plánuje svatbu Henry Dunn se svou přítelkyní Trish Wellingtonovou a připlouvají spolu s přáteli a rodinou na ostrov. Každá postava má své tajemství, nevíme kdo je vrah, ale postupně umírá "jeden za druhým"....
Současně se seriálem probíhá v Americe promo kampaň, kdy je každý pátek na stránkách www.fancast.com online rozhovor s obětí vraždy. Fanoušci tak mohou dostat odpovědi na své otázky a odkrývat střípky, kdo může být vrahem.

Wassup Rockers

Wassup Rockers (2005)

Kontroverzní režisér Larry Clark ("Kids") se po deseti letech vrací do ulic South Central (Los Angeles). Stejně jako v jeho předchozích filmech tak i ve Wassup Rockers řeší problém teenagerů. V dramatu sledujeme partu latinsko-amerických dětí, kteří nemohou přenést, že je jejich čtvrť je zamořená hip hopovými gangy. Sami poslouchají a hrají punk a jezdí na skateboardech. Kvůli neustálému šikanování okolí pro jejich odlišnost se musí prát za svojí identitu.

Milénium

Milénium (1996) (seriál)

Seriál z pera Chrise Cartera. Bývalý agent a profilista FBI Frank Black (Lance Henriksen) se stěhuje se svou dcerou z Washingtonu DC do Seattlu. Frank má schopnost dostat se do myslí vrahů a vidět jejich očima. Ve Washingtonu se připojuje do tajné organizace-Millennium. Společnými silami bojují proti vrahům. Ve vedlejší linii také sledujeme osud Frankovi ženy, kdy se dozvídáme, že byla unesena neznámým únoscem...

Celkem 3 sezóny.

Reklama