Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Když bych to pokusil přirovnat k předchozímu filmu, tak v Muži oceli scény s Russellem Crowem byly výborné, zbytek už byl horší...a ve filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti tomu je obdobně, hvězdičku bych dal pouze za Batmana. Na zbytek mohu jen dodat, že zápletka/děj byla "na silu" přehnaná.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Hvězdná brána:Vesmír (neboli Stargate:Universe) je rozvijící pokračování původních dvou seriálů. Zprvu jsem si říkal, aby nepokazili tak unikátní sci-fi seriál posledních dob, ale spletl jsem se. Nevím jak to bude pokračovat dál, ale trochu mě mrzí že se málo používá hvězdná brána, přitom bránu udělali velice zajímavou. Celkový dojem na mne působí velice zvláště, kolikrát děsivě a proto dávám čtyři hvězdičky. Přijde mi totiž, že je to o stupínek horší než předchozí dva seriály, ale pořad má to něco do sebe. Možná se to časem srovná, nebo i …. Jedno je jisté Hvězdná brána je stále unikátní sci-fi seriál a promne i srdeční záležitost.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Když jsem poprvé uviděl plakát na ten to film. Myslel jsem si, že to bude nudné a nezajímavé, ale opak je pravdou... Tvůrci od PIXARu umí stále natočit velmi slušný snímek (viz. Auta-Cars). Děj je správně laděny a špetku humoru to nepostrádá.

plakát

Hvězdná brána: Archa pravdy (2008) 

Hvězdná brána: Archa pravdy (Stargate: The Ark of Truth) se až tak moc nepovedla co se týče českého dabingu, ale když pomineme ten to fak, tak se jedná o závěrečný boj s Orii. Děj filmu je strhující, možná vložením do děje Replokátory je navíc, ale přesto se jedná o předposlední díl Hvězdné brány.

plakát

Hvězdná brána: Návrat (2008) 

Hvězdná brána: Návrat (Stargate: Continuum) je bohužel k velké lítosti poslední díl=film to ho to seriálu. Musím, však pochválit ten to díl za vynikající kousek, po strance dějové a českého dabingu.

plakát

Prehistorický park (2006) (seriál) 

Díky Nigelu Marvenu a 6 dílném seriálu Prehistorický park (Prehistoric Park) se podíváme do minulosti mezi dávno vymřelé zvířata naší planety. V prvním díle se Nigel vydává do doby kdy vládli na Zemi dinosauři a jednoho s nich má za úkol dopravit do 21. století. Ale jak to bývá, vždy se něco pokazí… Seriál je z produkce BBC a od tvůrců Putování s dinosaury, to zaručuje kvalitu seriálu- byl oceněn cenami Bafta a Emmy.

plakát

Vražedná čísla (2005) (seriál) 

Jak už plyne z názvu seriálu Vražedná čísla (Numb3rs), je jasné že se nejedná o klasickou kriminálku, ale o hit poslední doby. FBI si neví rady se složitými zločiny v Los Angeles, a proto agent Don Eppes si přizve na pomoc svého bratra profesora matematiky Charlese Eppese. Proč matematického profesora? Díky Charliemu nadání na čísla a vzorce dokáže sestavit pro hledaného zločince unikátní rovnici, která pomůže dopadnout pachatele. Aby děj nebyl matematickou kriminálkou strohý, nebo nudný je doplněn vtipnými scénkami. Ten to seriál je pěknou ukázkou kombinace kriminálky a vědy (občas sci-fi).

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Z kultovního seriálu Hvězdná brána (Stargate: SG-1) vznikl další kultovní seriál pod názvem Hvězdná brán: Atlantida (Stargate: Atlantis). Stejně jako první seriál je zajímavý, napínavý a navzájem propojený z prvním seriálem. Seriál zpestřuje český herec a věčně má vtipné narážky (nadávky). Doporučuji každému kdo zná a zajímá se o sci-fi.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Kultoví seriál všech dob je nesmrtelnou klasikou sci-fi. Vznikl ze stejnojmenného filmu Hvězdná brána (Stargate „seriál se označuje Stargate: SG-1“). Unikátnost toho to seriálu spočívá v propracovanosti děje a samozřejmě v cestování mezi planetami, ba i dokonce mezi galaxiemi, za pomocí mimozemského zařízení zvané hvězdná brána…