Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jasně že je to skvělej seriál :DD , tahle partička intelektuálních vědátorů, pracujících ve stejné firmě, ozdobená drahokamem jménem Penny mně dosud nikdy nezklamala !!! Když to vezmem popořadě, tak v čele partičky stojí Sheldon - Mr. Bean v mladším vydání :DD Narozdíl od skutečnýho Mr. Beana však Sheldon stojí na úplně opačném pólu vývoje lidského druhu, nebo si to o sobě alespoň myslí :o)). Pak tu máme jeho spolubydlícího Leonarda, bezmezně a beznadějně zamilovaného do sousedky Penny a pak je tu Penny - Penny je nádherná kost od naproti, s kterou by se nechtěl na celém světě vyspat snad jen Sheldon :)). Dalším členem partičky je Howard Wolowitz, inženýr kterej má na práci mimojiné i modul brázdící krajinu Marsu a vyspal by se rád asi s každou holkou kterou potká... samozřejmě včetně Penny :DD A nakonec jsem si nechal moji nejoblíbenější postavu, kterou je Rajesh Koothrappali - ind, který ztrácí řeč v přítomnosti atraktivních žen. Časem se sice zjistí, že tento problém dokáže překonat blíže neurčené množství alkoholu, což se však neslučuje úplně s Rajeshovou vírou .... Pro mně největší komik z celé party !!! Jednoznačně dávám všechny čtyři palce nahoru !!! *** Sheldon Cooper je bůůůůh !!!! :)) ***

Přátelé

Přátelé (1994)

Nedá mně to abych sem nepřipsal jednu poznámku. Hrozně mně poslední dobou rozesmála jedna reklama na "nejmenovanou" limonádu bez cukru. ....... " nebsahuje žádný cukr, ale sukralózu" :o)))) Pamatujete jak Monika vařila z MAKOLÁDY ??? :o)) Tipuju, že taky obsahovala SUKRALÓZU :o) : o) : o) : o) : o) : o)

Chuck

Chuck (2007)

Yvonne Strahowski je momentálně asi to nejkrásnější, co se dá v TV vidět :o)) Dokonce i krásná Jordana Brewster vedle ní vypadá jako .....vybledlá lilie :o). Navíc těch pěknejch holek je tam opravdu dost, namátkou třeba Sarah Lancaster alias Chuckova sestra :o)). Buymoreland - země špiónů a agentů o které nemá skoro nikdo ani páru :o))

24 hodin

24 hodin (2001)

Asi by se dalo řící totéž co u Ztracených. I když je to vlastně z úplně jiného soudku. Skvělé špionážní drama s perfektním Kieferem Sutherlandem je nabité vynikající akcí, napínavým příběhem a celé je to ještě navíc okořeněné krásnou Elishou Cuthbert. Někdy by se dalo vytknout scénáři pár zbytečných a někdy i nelogických dějových zvratů, ale to jsou jen drobnosti vzhledem k celkovému dojmu. Musím zde taky napsat, že mně nezklamala zatím žádná řada tohoto seriálu.

Ovečka Shaun

Ovečka Shaun (2007)

Shaun ??? Největší zvíře v dějinách kinematografie :o))

Však ty víš

Však ty víš (1999)

Geniální sitcom, k tomu není co víc dodávat, než je tady již napsáno. Je trošku jiný než "Přátelé" ale neméně vynikající. Prostě moje krevní skupina..

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Typický příklad seriálu, kdy po shlídnutí jednoho dílu byste udělali cokoliv, jen abyste mohli vidět hned další !!! Spolu s 24 hodin nejlepší nekomediální seriál !!! Bravo *****

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Po první sérii můžu říct.... "Je to legendární !!!. A v sobotu nahodím oblek :o))" +++ ....nějaký čas později: jsem právě v polovině druhé série a můžu říct, že seriál se pořád drží nad "plnohvězdičkovou hladinou" a navíc začíná být pořádně záhadný !!! Kdy už nám konečně Ted Mosby (architekt :o)) poví příběh o tom, jak potkal tu pravou ??? A co kurva doopravdy dělá Barney (Swarley :o)) ???!!!+++...po včerejší geniální epizodě SUPERBOWL posouvám seriál na druhé místo mé TOP10. I v seriálu "Přátelé" patří epizoda o superbowlu k nej ze všech dílů. Náhoda ???Koukám že ten americkej fotbal mně provází vrcholem mých žebříčků, protože i Any given sunday je tak trochu o americkém fotbale :o))+++Jsem na konci druhé série a seriál již začíná slábnout..... řekl bych, že to začalo tou zatracenou svatbou !!!! !!!!+++ Třetí série tak na 3*** - opravdu !!! Od tý svatby ta křivka strmě klesá :( +++ A máme tady obrovské překvapení !!! Hurááááá :D !!!! Ve čtvrté sérii je skvělá parta zpátky a dal bych 4a1/2*... prosím prosím, chci další díly :)) +++

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Legenda mezi seriály. Boby Jůůůůing v roli hlavy rodiny a každodenní souboje dvou spojených rodin který většinou řeší skvělej Sasha Mitchel alias Kouďák :o)). Moje nejoblíbenější postava je samozřejmě neodolatelná Daina :o))