Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

Power Rangers Zeo

Power Rangers Zeo (1996) (seriál)

Power Rangers Zeo začíná po událostech z Mighty Morphin Alien Strážci, kde byli Tommy a ostatní Strážci svědky zničení hlavního sídla. Po zotavení objevili bezmocný Strážci Zeo Krystal. Zeo Krystal je dovede k portálu, který je vezme hluboko do podzemí, kde se nachazí dosud neobjevená "Power Chamber".

Megastěhováci

Megastěhováci (2006) (seriál)

Mega Movers je televizní program vysílaný na History Channel od 18. dubna 2006. Dozvíme se zde podrobnosti o přípravě a řešení velkých přesunů historických budov, které se přestěhovaly do nových lokalit. Mezi budovami, které se takto stěhovaly, můžeme najít radnice, slavné domy, bytové domy, kostely, apod.

The Flintstones: On the Rocks

The Flintstones: On the Rocks (2001) (TV film)

Manželství Freda a Willmy je vážném ohrožení, jelikož si Wilma po letech manželství uvědomila, že její manžel je líný sobec. Ale Willma doufá, že druhé líbánky v luxusním hotelu může opět obnovit vášeň v jejich lásce. Mezi tím profesionální zloděj uspěje při krádeži vzácného diamantu, který ale záhy ztrácí, když si s Willmou nechtíc vymění kabelku.

Fallout: Nuka Break

Fallout: Nuka Break (2011)

Krátkometrážní film, který vznikl na motivy hry Fallout, přesněji na motivy třetího dílu této kultovní série z postapokalyptického světa. V tomto snímku sledujeme krátký příběh tří hrdinů, které vede přeživší z Valutu 10 a prahne po jedné legendě pouště.

Spěchej dál

Spěchej dál (2000)

Jde o příběh pravdy, lži, hlavně však lásky. Hlavní hrdinka, pětatřicetiletá Bella, pracuje jako číšnice v kavárně na Manhattanu a má delší stagnující vztah. Snímek sleduje nejen její příběh, ale i osud Paula, vdovce, který musí svému stáří čelit sám, novelisty Bruna, jenž si na život vydělává taxikařením a dalších postav.

Reklama