Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (62)

plakát

Robocop: Alpha Commando (1998) (seriál) odpad!

Tohle není Robocop,tohle je výsměch této postavě SCI-FI.Původní Robocop byl drsnej cyborg (napůl člověk,napůl stroj) co dodržuje zákon a proti těm co ho porušují neváhá použít donucovací prostředky a hrubou sílu.Tenhle vodí děti za ručičku do školky,sundavá kočky ze stromů...atd. Když sledujete jak Robocop vyskočí z mrakodrapu,ze zadní části pancíře se mu nafoukne airbag a on dopadne na ulici jako do peřinky,napadá mě jestli tvůrci vůbec tuší kolik váží.Když mají děti hlad,vloží si do hrudníku masný polotovar,ozve se "cink" a hned na to podává dětem k jídlu grilované kuře.Tak tohle už je vrchol ! RoboCop byl stvořen jako postava filmů pro dospělé a jeho zpracování ať už filmové,nebo komix co napsal a nakreslil Frank Miller,mělo dost drsnou a brutální podobu a v žádném případě nebylo vhodné pro děti,tak to taky mělo zůstat.První film se právem zařadil do zlatého fondu SCI-FI,dvojka byla ještě dobrá,trojka už nic moc pak to šlo pomalu a jistě s touto postavou z kopce.Nemastná,neslaná serie Temná spravedlnost,přihlouplej hranej seriál pro děti od 8 do 14 let a nakonec tahle slátanina pro nejmenší diváky,která je důkazem toho,jak to dopadá když někdo vlastní autorská práva a chce z toho vyždímat co nejvíc. To už příště můžou rovnou natočit animovanej seriál o tom,jak Freddy Krueger vlastní salon krásy a prodává puberťákům kosmetiku na akné.

plakát

Upírův pomocník (2009) 

Nečekal jsem od toho moc,ale mile mě tento film překvapil.Je to nenáročná zábavná komedie.

plakát

Dračí dvojčata (1992) 

Já na bráchu - brácha na mě.Jackie Chan znovu dokazuje že je mistrem akrobacie a navíc má smysl pro humor.

plakát

James Bond Jr. (1991) (seriál) 

Jsem dost velkej fanoušek serie o Jamesu Bondovi a tenhle seriál se snaži ze slavného jména vytěžit co se dá.Dětem se to může zdát zábavné,pár honiček celkem ujde a občas je tam i nějakej vtip,ale kdo zná dobře svět a postavy kolem agenta 007,tomu se některé scény budou znát trochu moc.Nejen že je hošík mnohem lepší než jeho strejda,zvládne všechny padouchy levou zadní,umí řídit všechny dopravní prostředky,navádět vesmírné družice,pozná všechny jedy už jen podle pachu,mluví šesti jazyky,pořád opravuje nějaké vědce a profesory ale navíc se tváří že tohle všechno je úplně normální a umí to každej normální kluk.Perlička na závěr,stará oslice se jmenuje Miss Moneypenny,to si snad děláte srandu,né?Dávám jednu hvězdičku za animaci.

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Další pokus udělat film o tajném agentovi,tentokrát pro děti.Pořád je to ale lepší než James Bond junior.

plakát

Mama (2013) 

Tomu,kdo ještě neviděl Scary movie 5 můžu tenhle film vřele doporučit.Je to celkem slušná "lekačka" .

plakát

Avengers (2012) 

Je to jeden z těch filmů,který je nejlepší vidět v kině a ve 3D.Tenhle film je chutovka pro všechny fanoušky komixů.Má to sice pár hluchých míst,kdy se člověk může i trochu nudit ale jakmile dojde na finální souboje,je to pastva pro oči.

plakát

Rallye smrti: Peklo na zemi (2012) 

Pořád je to slušně nadupaná akční jízda,ale děj filmu je děravej jak řešeto.Proto 2 hvězdičky

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Jako western dobrý,herci skvělí ale přesto dávám 3 hvězdičky,protože je to podle mě zbytečně hroooozzzně dlouhý.Tarantino má u mě přesto jedno plus a to za to že z toho neudělal 2 díly.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Nikde zvony nezazvoní,když kocouři myši honí.Ani se svět nezbourá,když honí myš kocoura.:-) Tenhle seriál je veselá vzpomínka na moje dětství a dobu,kdy jsem se ještě koukal na Večerníček. :-) (smích)