Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 503)

plakát

Dobrá manželka - Divadýlko, vaše ctihodnosti (2014) (epizoda) 

Když se s postavami dožijete páté série, máte je pod kůží a náhlá smrt vás prostě sebere, ať už je číkoli. V jedné chvíli jakoby se spoluhráčům v očích zračila skutečná bolest a beznaděj, jakoby to zapomněli hrát a začali to žít.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Bohemian Rhapsody je krása s nesmírnou duší. Já ji dík zde získané deformaci hodnotila jako film a děkuji za příležitost si na podruhé uvědomit, že přátele a lásky, co formují váš život a dostanou vás z depek do výšin, je takhle vnímat hambárna. Kdo nezná a chce dál plout na vlně, ať si dá Tribute … jedinečné rockové díkuvzdání Freddiemu do nebe.

plakát

Vinylová láska (2018) 

Kniha Julie, demoverze se mi líbila skoro tak moc jako onehdy Všechny moje lásky a co se filmu týče jsem opět nadšená, ale ne tak jako hlasitě a freneticky, spíš zasněně s nostalgií v duši, s myšlenkou na všechny blázny posedlé modlou, jejíž pomyslný život se pitvá skrz naskrz a dolují se infa, kde si jejich idol právě prdnul a přestože idolu je to úplně putna, nám posedlým to život osladí. Ethan Hawke a Chris O´Dowd nemohli být ve větší pohodě.

plakát

Dobrá manželka - Kopnutí do vrtule (2013) (epizoda) 

Alicia vystrčila růžky a rozčísla to, bez ohledu na starou lásku, co nerezaví, bez ohledu na loajalitu. Co to je? Já chci jet na svý triko, protože … protože bagr. A adrenalin jako hrom.

plakát

Dobrá manželka - Vzácná komodita (2013) (epizoda) 

Kdo smí rozhodnout o nenarozeném díděti? Matka nosnice nebo rodiče obsahu jejího těla a kdo má právo celou tu srandu ukončit, když je dítě kazové? Laskavý čtenář promine, ale uvozovky by musely být skoro na každém slově. Etika, logika, právo? … Šílený!

plakát

Dobrá manželka - Všechno končí (2013) (epizoda) 

Mrtvý muž přichází a snaha o jeho záchranu probíhá už skoro s křížkem po funuse. Alicia zatím kuje pikle, že se z firmy trhne, s Willem pod jednou střechou je to horká půda a tenký led současně, jenže …

plakát

Šíleně šťastná (2016) 

Dvě holky za okrajem nervového zhroucení a přesto napěchované životem s kyvadlem tu v citovém strádání, tu v přívalu lásky na rozdávání. Jestli něco v tomhle úžasném filmu trčí nad vším, tak jsou to Valeria Bruni Tedeschi, kterou už znám a která mi zvlášť tady tolik připomíná temperament Monicy Vitti, a Micaela Ramazzotti, v níž vězí křehkost i síla, smutek i naděje, ani nemusí promluvit. Od Krásného úniku se vezu na vlně Paola Virziho a Šíleně šťastná se do mě opět přesně trefila.