Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

At uz je film podle skutecne udalosti, nebo je vymysleny, ja si ho skvele uzil. Je pravda, ze jsem od nej cekal trochu vic, hlavne co se tyce vyvoje postav, ale i tak jsem se ani na chvilku nenudil. Scenerie nadherna, Ed Harris a Gobi vyborne. So weit die Füße tragen si uz moc nepamatuju, ale brzo znovu mrknu, at muzu srovnavat. Film presne podle meho gusta, 4* za film a jedna navrch za hudbu.

plakát

Megamysl (2010) 

Pro me i pres pomalejsi rozjezd animak roku. Hvezda navic za 3D

plakát

Cesta (2009) 

Velice prijemne prekvapeni a neco uplne jineho nez jsem cekal. Emotivni film podporeny skvelymi hereckymi vykony o lasce otce a syna a jejich boji o preziti v postapokalyptickem svete, ze ktereho na vas kazdou minutou dycha cira beznadej a zoufalstvi. Jak uz psal Courage, nebyt konce, tak za 5*.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Nadherny film, sympaticti herci, vyborna hudba. Nemam co dodat, jednoznacne za pět. Pro me nejlepsi film tohoto roku.

plakát

Výměna (2008) 

Tak tento film me hodne vzal. V hlavni roli bych si sice dokazal predstavit nekoho jineho, ale nakonec to dopadlo mnohem lip nez jsem cekal a nemuzu dat min nez 5*. Eastwood opet zabodoval a doufam, ze se od nej dockame jeste spoustu dalsich skvelych filmu.

plakát

Orphan (2009) 

Povedeny horor s originalnim rozuzlenim (coz je v tomto zanru celkem kumst), ktery vas i pres svou delku pohlti a nepusti az do zaverecnych titulku. Film neni ale rozhodne pro vsechny, protoze se dotyka nedotknutelneho, a to nasili pachaneho na detech. Diky tomu bude pro nektere lidi hodne tezko stravitelny (obzvlast uvodni scena se s divakem nijak nemazli). Pokud vam ale vyse uvedena skutecnost nevadi a nejste zaprisahli odpurci hororu , film rozhodne doporucuju.

plakát

Na odstřel (2009) 

Vyborny politicky thriller, ktery se toci kolem fiktivniho Blackwateru. Film se misty docela tahne a konci mohli pridat trochu na dramaticnosti , ale pokud vam nevadi nedostatek akce a libi se vam filmy typu "The International", pak byste si nemeli tento film nechat ujit. 8/10

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Pozor spoilery Nejsem zadny priznivec hororu, ale tento podareny realisticky remake o odplate se mi libil a urcite patri k filmum, na ktere rad mrknu znovu. Misty je to trochu brutalnejsi, sadisticke a a hodne graficke, ale to je vyvazeno skutecnosti, ze zabiji "dobra strana" (at uz to zni jakkoliv zvracene, tento fakt dava filmu v ocich divaka pozitivnejsi nadech a jatka jsou tim, aspon pro me, snesitelnejsi). Nejlepsi sceny: utek do vody a plavani; zachrana Mari, kdy rodice postupne zjistuji, kdo ma jejich dceru na svedomi. Naopak mi nesedla posledni scena, jako vystrizena ze Saw. Za zminku taky stoji vyborny soundtrack od Johna Murphyho.

plakát

Smrtící úder (2008) 

Velmi prijemne prekvapeni. Naprosto nechapu, proc byl film tak oddalovan (snad od roku 2006) a proc nesel az na vyjimky, co se daji spocitat na prstech, vubec do kin. Film si urcite zaslouzil sirsi release a urcite by se vedle te hromady odpadu, co vychazi, neztratil. Mickey Rourke je jako zasadovy zabijak skvely a predevsim diky nemu jsem se pristihl, ze vlastne "drzim palce" zaporne strane.