Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (988)

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Úchvatné! Jsem nadšen, že "se to nerozjelo", jak tu spousta akčních diváků doufala.

plakát

Gauneři (1992) 

Skvělej biják. Jsem regulérně nadšenej. Soukromá podivnost: Viděno až v r. 2024. Sám, doma, v originále a v "kino setupu" (240cm obraz na zdi z gauče na vzdálenost 3m). Skvělej biják. Pohlcení od povídání o Madonně až do posledního záběru. Taková další historka z Pulp Fiction. A možná i nejlepší. To si ještě trochu nechám projít hlavou.

plakát

Viva La Dirt League (2011) (seriál) 

Tohle ja absolutní zábava! Pro nerdy povinnost!

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Kdo má Adama Sandlera za herce, kterej patří jen do těch jeho ujuchanejch debilních letních rodinnejch komedií, měl by se podívat na tohle. Rázem je vidět, že je to herec pair excelance, o mnoho lepší, než spousta "větších a známějších" charakterních herců. To, že umí hrát v úplnejch shitech, aby pak čas od času předvedl něco jako tady (nebo třeba Funny People, Uncut Gems, Hustle...), to je opravdová známka toho, jak velkej frajer to je.

plakát

Vlákna (1984) (TV film) 

V 53.minutě to schytá i ET... Něčeho takovýho by se člověk neměl nikdy dožít.

plakát

Poklad na Stříbrném jezeře (1962) 

-Eno patan pokajnu - my jsme nezničili vaši vesnici. -Střílejte jen do koní! -Až ti lotři přijdou blíže, nikdo z nich se nevylíže. Zkosím spoustu jejich těl a pošlu je do pekel! -Ach, orel sletěl k zemi, jsem překvapením němý, ač jsme to nevěděli, ten pán je přímo skvělý. Děkuji vám, děkuji! -Jeho skalp patří mě... ale já ho nechci!

plakát

Slídil (2014) 

Nádherně hnusné a až fyzicky nepříjemné. Jake je pan herec!

plakát

Rychlé šípy zakládají klub (1979) 

Miluju Foglarovo dílo. Tahle groteska mě vůbec neuráží, ba naopak smekám nad tou krásnou naivní stylizací a skvělou autentičností.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Čelist na podlaze, údiv, ale průběžné přitakávání, rezignace a nepokryté vysmívání se lidské a celospolečenské hlouposti. Takové nepřijemné "varování". Ohromná zábava.