Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (989)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Oproti očekáváním jsem se skoro celou dobu docela dobře bavil. Už jen úvodní akcička a několik kiláčků na lanovce z vedení vysokýho napětí - to prostě nastavilo vnímání na nulu, a tak jsem jen tak na volno nechal jezdit oči sem a tam a počítal mrtvoly. Počítejte se mnou: Sylvester, Arnold, Bruce, Dolph, Chuck, Jean Claude .... Umře samozřejmě ten nejmladší a Stalone musí, stejně jako v jedničce, odmítnout přízeň (a vagínu) o pouhý dvě generace mladší sexy agentky.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Harry Potter pro dospěláky (protože to je jakože strašidelný) s puberťáckou duší (protože je to jakože srandovní). Čistej průměr - neurazí ani nenadchne. Dějové logické rozuzlení: Knoflík darovat Bohu a je po starostech. Ať vyhraje ten lepší.

plakát

Zelená karta (1990) 

Převládající dojem po xy let letech, co jsem to viděl: většinu filmu zabírá učení se jmen rodičů, barev kartáčků na zuby, názvů kosmetickejch přípravků, oblíbený barvy, oblíbenýho jídla, oblíbenýho pití, kamarádky z mládí, poníka Ňufíka a názvu knížky, jejímž hrdinou je pes jménem Ben.

plakát

Buzíci (1974) 

Docela dobře zvláštní, nebojim se říct, že snad až trochu halucinační, zvrácenej film o ... o ... o čem to sakra bylo? O tom, co se dělo na obrazovce jistě ne... Pro spoustu lidí to nebude příliš stravitelný a jiní z toho zas budou celkem u vytržení. Jsem v tý druhý skupině, i když si po těch letech od doby, co jsem to (několikrát) viděl, nevybavuju úplně přesně, proč vlastně.

plakát

Vrať se do hrobu! (1989) 

Jsou dány dvě kružnice, z nichž jedné kouká z kapsy bagr. Dost drsně, Milan Štajndler!

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

Česká komediální klasika (jedna z vůbec nejlepších), narvaná hláškama, situacema, hromadou excelentních herců, libovým scénářem, klanem Hujerů a zábavou ze školních lavic. „Máte úhel beta.“ „No to nemám!“

plakát

Leon (1994) 

Epicky komorní propagace pití mlíka a starání se o kytky. Krom toho taky jeden z nejlepších filmů 90.let.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Marketingová frajeřina jako prase. Nevím o moc lidech, co by to neviděli.

plakát

Hooligans (2005) 

Frodo na fotbale... a testosteronu.

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Blbá zábava na střední... sice blbá, ale furt lepší než Xeny, Herkulové a Hvězdný brány.