Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Rodinný

Obsahy (11)

Poslední návrat

Poslední návrat (1982) (TV film)

Dojemný příběh o přátelství starého uznávaného lékaře a malého chlapce z vesnice. Lékař chlapci pomáhá s učením a navíc mu pomůže zachránit nemocnou kamarádku.

Řemen

Řemen (1978) (TV film)

Krátká povídka o malém Petříkovi, který žije jen s maminkou a rád by změnil Vánoce. Ve své dětské naivitě pozve na Štědrý večer domů nejen prodavačku, ale i kapesního zloděje.

Prázdná postýlka

Prázdná postýlka (1997)

Těhotná redaktorka Helen je zraněna při psaní článku o policistce . Je okamžitě převezena do nemocnice , ale tam ji sdělí , že její dítě je mrtvé. Helen se s tím odmítá smířit a začíná pátrat. Postupně nabývá dojmu , že by její dítě mohlo být naživu a že je na stopě obchodu s dětmi.

Malinový koktejl

Malinový koktejl (1982)

Životní peripetie mladé dívčiny, která se nedostala na vysokou školu a tak zakouší školu života. Nastoupí jako prodavačka v bufetu. Musí se vyrovnávat s různými úskalími v pracovním i soukromém životě.

Dívka světových parametrů

Dívka světových parametrů (1979) (TV film)

Josef Dvořák v roli bezstarostného mladíka věčně obklopeného kupou dívek. Má dva malé sourozence, o které se kvůli odjezdu rodičů musí postarat. Malému bráškovi se strašně stýská a tak se mu pokouší najít náhradu za maminku. Bohužel z davů veselých dívek se mu nedaří najít takovou, která by brášku trochu rozveselila, když vtom se objeví celkem nezajímavá kolegyně (I. Janžurová).

Ten kůň musí pryč

Ten kůň musí pryč (1975) (TV film)

Líza, vedoucí malých pionýrů, miluje zvířata. Rozhodne se zachránit nemocného koně, kterého by utratili. Doma ho ovšem mít nemůže. Malí pionýři se zapojí a společně se pokusí o záchranu.

Případ Jessiky McClureové

Případ Jessiky McClureové (1989) (TV film)

18ti měsíční holčička spadne do osm palců úzké šachty od studny. Začíná třídenní záchranná akce. Záchranáři, ale i lidé z okolí se snaží pomoci..... Film podle skutečné události.

Nebojte se na Česnečce

Nebojte se na Česnečce (1980) (TV film)

Dobrácký učitel nezvládá svou třídu a tak požádá o pomoc kastelána místního hradu Česnečka - ten je mu dost podobný a navíc ovládá kouzla...

Rubínová pohádka

Rubínová pohádka (1986) (TV film)

Pohádka o tom, jak sklářský tovaryš Frantík pro lásku k Markétce objevil tajemství výroby rubínového skla.

Ze života pubescentky

Ze života pubescentky (1999) (TV film)

Příběh patnáctileté dívky žijící v malém bytě s rozvedenými rodiči, kteří se o ni přetahují a nestydí se používat proti sobě cokoliv. Při všech těch nechutných scénách není divu, že se bouří různými průšvihy.

Markýz de Bois-Doré

Markýz de Bois-Doré (1976) (seriál)

Příběh plný lásky, intrik a úskoků. Stárnoucí markýz žije poklidným životem na svém venkovském sídle a jeho klid naruší až příjezd Lauriany, kterou od dětství vášnivě miluje. Ona však věří v čistou a platonickou lásku a přeje si čekat sedm let. K tomu se markýz ujme zraněného mladíka Maria, který žije s matkou v tlupě potulných cikánů a nápadně se podobá markýzovu zmizelému bratrovi ....

Reklama