Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

WTF? Vše je špatně. Jak tohle mohl někdo vůbec vypustit do světa? Odpad je slabé slovo.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Parádní kultovní western Sergia Leoneho. Legendární napínavé scény, hudba, perfektní kamera. Nemám nic co bych mohl vytknout.

plakát

Chůva v akci (2006) (pořad) 

Proč si lidi domu volají chůvu, když mají problém s dítětem a ještě to takhle zveřejňují v televizi? Mají přistoupit k učinné metodě cukru a biče (občas tam byly fakt extrémní případy). A když ani to nepomůže ,tak je tu ještě stará dobrá vařečka.:-D Au :-(

plakát

Šejk (2009) (TV film) odpad!

Nemůžu jinak...0%

plakát

Konečně trhák! (1953) 

Ze začátku diváka navnadí, poté ho nechá usnout a na konci ho zase probere svižnými tanečními kreacemi a skvělou choreografií.

plakát

Holocaust - Odhalené koncentrační tábory (2006) 

Néé, na našich hrobech nehnijí kříže a náhrobky se neklenou, žádný mramor ani tepané mříže, andělé s hlavou skloněnou, žádný věnec ze zlatých vláken, svíčka jež vítr nezhasí, my hnijem v jamách politi vápnem, v kostech nám vítr haraší. A stále víc je nás tu dole, pod vámi rostem den co den, už nadouváme vaše pole až jednou pukne vaše zem, pak všichni vyjdem v strašný řad na lebce lebka s hnátem hnát a zařvem ve tvář lidem všem "My mrtví my Vás žalujem!". Text upraven podle básně neznámé autorky, která byla zabita v koncentračním táboře Birkenauu. (V.A.P) Reálné zobrazení brutálních zvěrstev, jehož se dopouštěli Němci a díky nimž byly zavražděny nepředstavitelně obrovské počty lidí. Situace která už se nikdy nesmí opakovat.

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) odpad!

Na to, že je to z roku 2005 je to fakt ubohé, ale viděl jsem už i horší.

plakát

What's in the Box? (2009) 

Pěkně zpracované. Atmosféra, efekty i práce kamery.

plakát

Avatar (2009) 

Cameron ukázal, že stále umí. Propracovaný scénář, vynikající kamera, zobrazení postav a charakterů. Pár věcí bych mu přece jen vytknul, ale i tak je to kousek co se jen tak nezapomene.87%