Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

K obrazovce mě přitáhnul název jednoho clena z Dua filmu (proste mam rad tyhle tvory od malička). Tušil jsem že to bude něco špatného, ale byl jsem vedle - je to absolutní šlichta!!!O výkonech herců se nedá mluvit - pač tam jen tak dementně postávaj, kecaj své tupé repliky a čekaj až zhebnou. Tak jak jim to scénař (ostatně taky debilně) dal do vínku. No a ty triky (asi někdo v garáži oprášil ZX Spektrum) - komičtější než samotný film...Vidět takové filmy, tomu se říká utrpení! ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tomu se dá smát. Ale opravdu. Proto také dávám jednu hvězdu, protože mě to dost pobavilo. Varan, kterej vypadá, jak atrapa z Jurskýho parku a kobra, kterou bych chtěl mít za domácí zvířátko. U efektů jsem se zasmál, protože ten konečný souboj mezi přerostlými obludami je vtipný. Herci opravdu špatný, ale měli i blbě napsané role, takže scénář taky občas zábavnej. Co mě, ale nejvíce pobavilo bylo, jak všichni, hlavně ten hrdina filmu měl pořád náboje v pistoli. z jedný pistole vystřílel 50 nábojů a pak znova a znova a znova. :-D Jinak taky ty pijavice byli docela dobrej nápad. 25% ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jakožto správná fanynka Survivoru jsem si nemohla nechat ujít hereckou roli Jerri Manthey(sové) v takové pecce, kde se valí obří Varánek a plazí trošku větší „vodní“ Kobra. Celý film před nimi se svými kolegy herci :o) utíká a mě tak nezbývá nic jiného, než je všechny nazvat parchantama. Nejdřív ty chytré hlavičky své mazlíčky geneticky zvětší, což zapříčiní i větší žaludek a nezajistí jim přísun potravy. Takže těm zvířátkům nezbývá nic jiného, než si potravu najít sami a ono se to páníčkům(potravě) nelíbí. Ale co se dá čekat od brutálních kapitalistů (zbožňuji český dabing :o), že? Verunka tak měla se skvělou společností o zábavu postaráno. VAROVÁNÍ: Nedoporučuji dívat se na film tohoto rázu sám :o) ()

Sir_Koki odpad!

všechny recenze uživatele

Sice tento výraz nesnáším, ale musím ho použít: WTF. WTF film od začátku do konce, ve všech směrech, po všech stránkách. Naprosto mimo jakékoliv kategorie. Satanistická bible filmu. Velká část filmů hodnocených hromadně odpadem si ve srovnání s tímto "filmem" zaslouží aspoň dvě hvězdy. Ale je to fakt prdel :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem prečo ešte stále strácam čas s týmito mizerne natočenými súbojmi gigantických monštier. Už som videl duely "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. gatoroid" a teraz som si pozrel súboj "Varan vs. kobra". Všetko sú to nízkorozpočtové video filmy s úplne bláznivým scénarom, mimoriadne slabými hercami a totálne primitívnymi digitálnymi trikmi. Fakt neviem prečo si už s takýmito hlúposťami nedám pokoj. * ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)

Reklama

Reklama