Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (280)

plakát

Lov lososů v Jemenu (2011) 

Nebavilo mě to. Vše, jako kdyby bylo prokouknutelné a předvídatelné. Připadá mi, že Hallstrom se už režisérsky vyčerpal...

plakát

Zabít tiše (2012) 

Po Zabití J.J. pro mě poměrně velké zklamání. Výborná jedna vraždící scéna. Bohužel příběh není ničím originálním. Vše už jsme někde někdy viděli.

plakát

Jednoduchý plán (1998) 

To, co má obsahovat kvalitní thriller, tam vše najdete.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Brilantní a chladná závěrečná pasáž vyvažuje celý snímek. Ten se snaží v prvních 3/4 o dokumentární a realistické pojednání, tím pádem jsem se však trochu ve jménech členů Al-Kaidy ztrácel a na někoho může působit děj také nudně.

plakát

Bouřlivé výšiny (2011) 

Zatím asi nejslabší film Arnoldové. Bohužel tyto romantické příběhy byly zfilmovány nesčetněkrát.

plakát

Lesní duch (1981) 

Tento typ hororů není opravdu můj šálek čaje. Jsem si to pustil čistě ze zvědavosti.

plakát

Norské dřevo (2010) 

Kdybych nečetl knihu, asi bych se (zejména první půlhodinu), ztrácel. Pro mě, jako Evropana, je také těžké rozeznat asijské obličeje. Jsem rád, že rozpoznám alespoň pohlaví:-)

plakát

Stud (2011) 

Prvním filmem Hlad si mě režisér moc nechytil. A tak jsem projekci jeho druhého snímku všemožně odkládal. A musím říct, byla to chyba. Pozitivní moc není. Ale velmi slušně natočeno, o hereckých výkonech netřeba pochybovat. Těším se na další McQueenův snímek.

plakát

Bio Ráj (1988) 

Při sledování jsem si najednou rozvzpomněl, že je mi to strašně povědomé. Bodejť by ne! Viděl jsem kdysi v dětství. Nádhera. Nemám slov!