Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (448)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Na Killing Them Softly jsem se docela těšil, Brad Pitt v drsné kriminálce, proč ne, že? Bohužel, tenhle film není drsný, ani zábavný, ani dobrý. V některých momentech mi přišlo, jako by režisér viděl film Drive a řekl si: "Hm, udělat akční snímek v pomalém tempu, to zvládnu taky!" a šel natáčet tento film. Ale kde v Drive kraluje soundtrack a hutná atmosféra, tady nedostanete nic. Atmosféra minimální a příběh totálně utopený v nudě. Nejhorší na tom je, že film má nějakou pointu a pokud jste v půlce filmu neusnuli, neumřeli nudou či nevypnuli televizi, tak víte, že scénář opravdu není špatný a film jako takový má co říct. Konec konců, finální dialog Brada Pitta se určitě stane legendárním. Ale krom toho úplného konce mám jinak problém najít na tomto filmu cokoliv zajímavého. Za to, že jsem neusnul a dodíval se, za Brada, který se snažil a za ten scénář nakonec těch 30 % dám a věřím, že další projekce z mé strany nehrozí. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: Je to dosť nevýrazná gangsterka plná rozhovorov, ktoré mali mať evidentne viac charizmy a hĺbky než v konečnom dôsledku majú. Ani výborná, ani zlá záležitosť, ktorá nijako nenadchne, ale ani neurazí. Slušné herecké obsadenie a výkony stávajú tento film do lepšieho svetla a tak si človek pozrie (do počtu) ďalšiu gangsterku, na ktorú si už o týždeň ani nespomenie. OK They cry, they plead, they beg, they piss themselves, they cry for their mothers. It gets embarrassing. I like to kill 'em softly. From a distance ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Film se snaží jít po stopách Tarantinovkám, což se docela daří. Některé dialogy jsou dobře vystavěny, ale některé hůře a celé je to zasazeno do jednoduché gangsterské zápletky. Bohužel tomu chybí ta šťáva a skvělí herci na vlně sarkastických vtipů, hlášek nemají možnost, film posunout dál.......6/10 ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Miestami podpriemerné, miestami nadpriemerné, výsledne priemerné. Niektoré scénky stoja za to, pri druhých som si z chuti špáral v nose, ale posledné Pittové slova na konci filmu stáli naozaj za to. "Já žiju v Americe. A v Americe jsi na všechno sám. Amerika není země, je to jen byznys. A teď mi kurva zaplať!" ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Brad Pitt pre divákov, scenár proti divákom. Prečo? Neviem. Možno sa pán Andrew Dominik nevedel rozhodnúť medzi filmom-noir bez klobúkov a tarantinovsko/coenovskou konverzačnou gangsterkou. Na to druhé ale nemá. Takže tam môže byť problém. Alebo možno je na vine predloha. O tom ale pochybujem. Skôr problémy s jej spracovaním. Aj keď ten koniec bol cool. A réžia mala silné momenty. Preto za mňa benevolentné 4 hviezdičky. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Na začiatku filmu, keď Russell (Ben Mendelsohn) a Frankie (Scoot McNairy) diskutujú o možnosti robenia či nerobenia prevratu, líže Russell zmrzlinu, ktorá v ďalšom zábere zmizla. (Crybaby)
  • Děj vychází ze stejnojmenného románu George V. Higginse. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama