Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Kam se hrabou kriminálky (Miami,New York,atd.). Nádherná ukázka toho, jak se má točit seriál. Dexter Morgan se vám totiž zaryje hodně hluboko pod kůži a jen tak z ní nevyleze.

plakát

Diaz: Neuklízej tu krev (2012) 

Říkám si, jestli vůbec žiji v civilizovaném a normálním světě, ale nejspíše ne, když je vůbec něco takového možného. Tolik utrpení, kvůli zasranýmu večírku bohatých a mocných vládců světa. Je mi z toho na blití. Nemohu uvěřit, co je člověk všechno udělat a čeho všeho se dopustit. Natočit toto masochistické, či hyenistické dílo muselo dát režisérovi D. Vicarimu hodně zabrat, zvláště po všech těch zjištěných podrobnostech, které sám viděl a četl. I jako divák musíte mít silnou náturu. Snímek Diaz není pro všechny, na psychice vám to rozhodně nepřidá, spíše se ujistíte, že život na tomto světě není žádná jednoduchá procházka. A propo..kulka do hlavy všem zmrdům a hned se bude ve světě dýchal o něco líp.

plakát

Divergence (2014) 

Život lidí rozdělený do různých frakcí. Jejich systém a chování v životě, ovladatelnost, wow. Tenhle koncept se mi hodně líbí. Škoda, že jsem pouze filmofil, než knižní fanatik. Věřím, že knižní předloha mlaďoučké Veronicy Roth bude určitě ještě lepším dílem než samotný snímek. Ale teď k samotnému filmu. Nechci nic uspěchat, ale pokud tahle trilogie pojede ve stejném smyslu, tak se máme na co těšit. Není to zas takový akčňák na který jsem zvyklý, ale má to své kouzlo. Měl jsem veliký strach z teenagerovského obsazení, ale musím říct, že tihle mladí mají koule na správným místě. Ano je zde nacpáno taky hodně romantiky, ale není to žádný Twilight. Mimochodem Shailene Woodley alias Tris je vážně kočka. Přikláním se k hodnocení mezi 3 až 4*.

plakát

Divoké historky (2014) 

Grandiózní dílo. Šest hodně,ale opravdu hodně originálních příběhů......aneb kam se hrabou "Bakaláři".

plakát

Dovolená za trest (2014) odpad!

Další Sandlerovka na scéně a hned je o klišé postaráno. Taková Ordinace v růžové zahradě již poněkolikáté v repríze. Srdce beroucí komedie a doják v jednom Kinder vajíčku bez čokolády a bez překvapení. Ohrané ftípky typu nákup vložek v supermarketu, omakávání svých koulí či prsou cizí ženský. Jako přes kopírák. Tohle už tady bylo několik let zpět v jiných bijácích a již několikrát a vtipné mi to nikdy zvlášť nepřišlo. Co dodat, jako rodinnou komedii bych to nedoporučil ani mému nepříteli.

plakát

Drive (2011) 

SoundTrack: ***** Kamera: ***** Herecké obsazení:*****

plakát

Drsňačky (2013) 

Pár vtipných hlášek či scén v této drsňácké "komedii" a pohledná Sandra Bullock mě možná donutili se dokoukat až na úplný konec. Sám však tomu nemohu do teď uvěřit. Celkové shrnutí - jedná velká nuda a po shlédnutí kino-upoutávky velké zklamání.

plakát

Druhá šance (2014) 

Pokud si myslíte, že máte koule na cokoliv, tak rozhodně se podívejte na druhou šanci. Život je drsný a s nikým a ničím se nepáře a zvlášť když jde o mrňata. Abych pravdu řekl, myslel jsem si, že koule mám i já, ale po shlédnutí musím zvážit situaci."Severní" produkce opět nezklamala a ukázala Evropě (zvláště Česku), že patří mezi top evropskou špičku filmového ledovce.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Dalo se to vizuálně přežít, ale ve zkratce kybernetickému světu chybělo kousek srdíčka. Jako předloha pro pokročilejší snímek má Ghost in the Shell dobře našlápnuto, ale jak jsem již psal...toho srdíčka tam trochu chybí.

plakát

Equalizer (2014) 

Po prvních pár minutách jsem si říkal, že návštěva místního kinosálu byla asi chyba. Stačil jsem pochopit, že vše bude lehce předvidatelné a plné klišé. Nicméně s velkou radostí se dalo na to koukat a Denzela jakožto plnohodnotného zabijáka či hodného pracovníka Hobby marketu jsem si zamiloval hned po první kill scéně. Příběh je naprosto jednoduchý, rusáci bodnou a Denzel zabije! Bodnou ještě jednou a Denzel vymaže ruskou mafii ze světa. A když nevíte co by, najdete to v OBI. Soundtrack:****+