Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Evanna Lynch (herečka / režisérka)

28.10.2008

Sto padesát osm centimetrů vysoká Evanna Meghan Naomi Lynch pochází z městečka Termonfeckin v Irsku. Žije zde se svým otcem Donalem, matkou Marguerite, dvěma staršími sestrami Máiréad a Emily a s mladším bratrem Patrickem. Studuje dívčí katolickou školu Our Lady's College v irském městě Drogheda. Navštěvovala také CTYI (Centre… (více)

Archie Panjabi (herečka)

28.10.2008

Narodila se jako Archana Kaur Punjabi v Londýně, rodině pocházející z Pákistánu. Část svého dětství strávila v Mombaii. Vystudovala Brunel University, obor Management Studies.Debutovala v roce 1999 ve filmu EAST IS EAST a v roce 2002 si zahrála ve známé komedii BEND IT LIKE BECKHAM. Jejím prvním hollywoodským filmem je THE… (více)

Josh Charles (herec / režisér)

28.10.2008

Joshua Aaron Charles se narodil 15. 9. 1971 v Baltimoru Allanu Charlesovi, reklamnímu agentovi a Lauře, novinářce Baltimore Sun. Svoji kariéru začal v devíti letech v tzv. stand-up comedy. Jako teenager navštěvoval Stagedoor Manor Performing Arts Center v New Yorku a Baltimore School for the Arts.Jeho filmovým debutem byl film… (více)

Reklama