Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Tento film má skvělé efekty a také skvělé herecké obsazení.Will Smith už ani nemusí prokazovat,že jeho herecké schopnosti neznají mezí.Nejvíce se mi líbilo,jak tam Will pustil písničku Three little birds od Boba.Byla to skvělá kombinace pohodové pisně s depresivním prostředím.

Trosečník

Trosečník (2000)

Můžu říct že tohle je můj nejoblíbenější film. Tom Hanks tomu dává ten správný šmrnc a celý příběh je skvěle zpracovaný.Miluju balona Wilsona-to nemá chybu,bez něho by to nebylo ono!;D jak důležitou roli může mít i tak obyčejná věc;D

Návrat do Cold Mountain

Návrat do Cold Mountain (2003)

Naprostej doják.Tady mi opravdu slzy tekly proudem.Judovi role sekla na míru,také se mi líbila Renée,to byla správná ženská.:) Nejvíce se mi na filmu ale líbilo to prostředí,ta krásná příroda.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Dokonalá sestava herců,kteří dokázali diváka přímo vtáhnout do děje. Je to krásný příběh,který nenechá naše emoce schované pod slupkou. Docela mě šokoval Brad Pitt,když se tam ukázal jako teenager.Zajímalo by mě,jak mu ty všechny vrásky zakryli:) Až na to,že byl film zbytečně roztahaný, sem si ho užívala naplno.

Štěstí na dosah

Štěstí na dosah (2006)

Film,který zasáhl do mých emocí.Skvělé herecké obsazení a skvělá režie z něho dělá opravdu film na úrovni.

Match Point - Hra osudu

Match Point - Hra osudu (2005)

Tak tohle si můžu pustit několikrát a příběh mě neomrzí.Nejlepší je to samozřejmě vidět poprvé,kdy asi každého zaskočí nečekaný konec.Skvělé zpracování příběhu,který mě donutil zamyslet se nad mým vlastním osudem...