Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Ant-Man (2015) 

Pro mě pecka. Nevěděl jsem co si z toho vzít po traileru, ale splnilo to potřebné. Bavil jsem se celou dobu a delka je super nastavena. Takhle si marvelovky predstavuju. Proti ostatnim je ve spouste vecech zajimavejsi a zabavnejsi. Hlavne tim, ze ostatni postavy vydaneho marvelu jsou uz "okoukane". Takze vzhuru do kina :-)

plakát

Ghoul (2015) 

Na české poměry povedený kousek. Ano, spousta pohodností s nejmenovanými filmy. No a? Ani bych to nenazval horor, jako spíš lekací thriller. Než se na to podíváte, najděte si něco z minulosti a pochopíte proč to Petr natočil. Jen při vzpomínce mi přeběhne mráz po zádech, co to "hovado" dokázalo udělat.

plakát

Spása (2014) 

Prostě nový western. Děj je jasný od začátku, ale bavil jsem se. Díky dobře zvolené stopáži se člověk nudí jen chvíli. Tím neříkám, že jsem se nudil. Řekněme, že me to úplně nevtáhlo.

plakát

John Wick (2014) 

Aniž bych věděl o co jde, jaký je příběh, tak jsem dostal slušný nářez a celou dobu jsem se bavil. Občas se vyplatí nevědět do čeho člověk jde. Akčňák z kategorie ultra nadsazené. Ale tak to přesně má být. Tohle je film, který si zase rád pustím, protože přesně dává co člověk potřebuje. Akční nálož bez jakéhokoliv přemýšlení :-)

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Nemohu jinak. Dvě serie a obě za plnou. Dlouho mi neučaroval seriál, jako tento. Vše mi tam pasuje jak má, a navíc podtrženo fajnovou hudbou. Patří do žebříčku na první místo.

plakát

47 róninů (2013) 

Pro mě výborný film s japonskou historii a mytologii, jak už tady spoustu lidí napsalo. Ač jsem nečekal nic moc, tak jsem byl velmi mile překvapen. Ten film prostě jede. Od začátku do konce jsem byl ve střehu a film mě vtáhl natolik, že jsem ani nechtěl konec. V jednu chvíli jsem se ocitl na Černný perle Jacka Sparrowa, který vládne "řidič" Olifanta z LOTRa. To je jediné mínus, ale pro me tak nedůležité, že se to stejně mám za 5*. filmy s japonskou tématikou a samuraji obzvlášť mám prostě rád.

plakát

Gravitace (2013) 

Spis nez ve filmu jsem si pripadal v dokumentarnim filmu. Zabery luxusni, tohle chci jednou videt na vlastni oci a verim ze se toho doziju, protoze jednou..jednou tam budeme litat na dovolenou. Vidět to pouze na 1080, jinak to nemá význam. Přibeh me niajk nechytnul. Jaky tam vlastne je? Ano, jsem tu za kulturniho barbara, ale to se neda nic delat. Nekdo musi vybocit.

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

Je to super film na večer, který si jednou za čas pustit(jednou za čas čti jednou za pár let). Dalo přesně co mělo. Proč každý musí srovnávat? To se na to nemůžete podívat jako na normalní film? Pak tu číst vyplody, na LN to nemá, každý ví co se stane, jak to skončí. Probůh kolik těch filmů je, že to někdo neví před koncem? Já se bavil velmi dobře. KOnec byl fajn, proto se na takový film podívám. Je to stejně klišovité jako Láska nebeská a podobné filmy. U jednoho to nevadí a u druhého ano? Vtipálci :)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Filmově super, první půlka filmu naprosto geniální. Druhá půlka mi přijdu už trochu za hranou. Nejsem žádný moralista, ale dělat v dnešní době hrdinu z člověka, který toho dost "vytunil", mi přijde dost. Zajímalo, kolik diváků se v něm zhlédlo a budou k němu vzhlížet jako k idolu. POpravdě druhá půlka už nebyla o ničem jiném, než zvrhlosti, fet, alkohol a sex. Budiž, někomu to může imponovat, mě to spíš začalo nudit a vyhlížel jsem konec filmu. Tento film bude rozdělovat na dva tábory. Ti co ho budou milovat a ty co pohoršovat. Já se asi dostal nějak mezi, proto ty 3*

plakát

Robocop (2014) 

Příběh celkem fajn, je to jiné než originál. To vem čert, že to bylo upraveno. Tešil jsem se na to jak malej Jaryn, ale co to melo byt s těma akcema. Víc zmatené n atáčení jsem snad neviděl. Absolutně nepřehledné, až se mi z otho občas zle udělalo. Tohle mi bohužel zkazilo celý film, který by byl sám o sbě asi vic než dobrý. Takhle to na víc jak 3 nevidím, což mě mrzí.