Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Obsahy (4)

Konvert

Konvert (2017)

Během pracovního dne dostane Igor (Igor Lizengevič) do rukou obyčejnou obálku, kterou musí doručit na nedalekou adresu. Při pokusu o doručení se setkává se starou ženou, ta mu zaplatí za doručení na správnou adresu, ale upozorní ho, že nesmí obálku otevřít. Igor zjišťuje, že doručení dopisu nebude lehký úkol, zvláště potom, co se kolem něj začnou dít zvláštní a nadpřirozené věci. S pomocí policistky Mariny (Julija Peresild) se snaží dopátrat nejen adresáta tajemného dopisu, ale i jeho minulost.

Day of the Dead: Bloodline

Day of the Dead: Bloodline (2018)

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem.

Přicházejí v noci

Přicházejí v noci (2017)

Rodina žijící v lesích daleko od civilizace se snaží ochránit od nákazy, která se šíří po celém světě. Do jejich domu se uprostřed noci vloupá muž, který se pro svou rodinu také rozhodl udělat vše, co je v jeho silách. Oba muži se rozhodnou spojit své síly, rodiny a vzájemně si pomoci, ale strach a obavy jsou silnější a nakažený může být kdokoli.

Devil in the Dark

Devil in the Dark (2017)

Dva bratři se po letech neshod pokoušejí na lovecké výpravě najít společnou cestu životem. Pro mladšího bratra to však není jediný důvod, proč se vydal na výpravu. Jsou za tím jeho noční můry, nebo je to zážitek z dětství, který se pokusil už před lety vytěsnit z paměti? Temná odpověď na něho číhá hluboko v lesích a bratry nenechá odejít bez následků.

Reklama