Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Hranice života (2005) 

Když jsem na tenhle film koukal, tak jsem nevěděl kdo to režíroval, a dal bych ruku do ohně za to, že je to Lynch. Naprostá psychárna, vůbec jsem se nechytal. Ale na konci se to příjemně rozuzlilo a ty jednotlivý haluze začaly dávat smysl. Přesto tento snímek nepovažuji za nijak výjimečný, proto ***

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

To jako mělo bejt vtipný?!? Něco tak k uzoufání nudný jsem už dlouho neviděl. Grant Hesov by se už NIKDY neměl pustit do režie. Takhle neuvěřitelně nevyužít potenciál oskarového obsazení by mělo být trestný. Vážně jsem nečekal nic extra, ale aspoň jsem bláhově doufal, že ústřední čtveřice typu Clooney, Spacey, Bridges a McGregor dokáží sami o sobě zajistit notnou dávku zábavy.... chyba :(

plakát

Zkratka ke smrti (2009) 

Nejdřív jsem se asi hodinu nudil a čekal, až se začne něco dít, a ouha, když se to "rozjelo" bylo to nudnější, než ten ultranudnej začátek. Tohle má do hororu daleko.

plakát

Grotesque (2009) odpad!

Kôji Shiraishi je úchylný prase, přál bych mu aby dopad stejně jak P. P. Pasolini

plakát

Monty Python a Svatý Grál (1975) odpad!

Něco tak imbecilní člověk jen tak nepotká... Opravdu, sem se celou hodinu a půl nudil a konec týhle frašky pro mě byl jen vysvobození z nesnesitelný agónie.

plakát

Márnice (2005) odpad!

Nechce se mi věřit, že za něčím takovým stojí Tobe Hooper. Už asi bude senilní, jinak si to vysvětlit nedovedu. Mizernější horor, nebo co to k sakru je, jsem ještě neviděl. Chvílemi jsem uvažoval, že dám jednu hvězdičku, ale ten neuvěřitelně debilní závěr to zazdil. Fuj!!!

plakát

Tajemné okno (2004) 

Rád bych dal 4*, ale nemohu, vzhledem k tomu že jsem odhadl závěr filmu někdy v 31. minutě. Pak už jsem jen doufal, že to dopadne jinak, a že mě má film stále čím překvapit. Nestalo se tak. Nebýt té snadno odhalitelné pointy, šlo by o dobrý a pěkně zahraný horor.

plakát

Kurýr 2 (2005) odpad!

No fuj. Až se mi nechce věřit že to režíruje stejná dvojice režisérů a hraje ten samý Statham co v jedničce. Tenhle díl je doopravdy hooodně přehnaný a scénář poněkud levný...

plakát

Dobrá čtvrť (2005) (seriál) 

Otřesné! Z cca 6-ti dílů jež jsem měl tu smůlu vidět se mi nelíbil ani jeden. Jednu hvězdu dávám jen proto, že v kategorii "odpad!" mám jinčí kabrňáky (Ordinace, Rodinná pouta či VéKáVéčka...).