Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Všichni mi o tomhle mega skvělým seriálu vyprávěli, jak je báječnej a bůh ví co... Tak jsem se mrkla na jeden díl a řekla jsem si: Cože? Co je na tom skvělýho? ... po pár dnech jsem se mrkla na další a pak na další a další.. A nevědomky sledovala další díly, série a došlo mi, že se mi vlastně taky líbí a začíná pro mě být drogou. Takže jsem zase změnila svoje hodnocení o 100 stupňů. Gravitace ty bezcitná děvko :D

Přátelé

Přátelé (1994)

U žádného jiného seriálu jsem se nepobavila tak, jako právě u Přátel. Nezapomenu na díl, kdy Phoebe učila Joeyho francouzsky-bli bla blu. Ovšem - bohužel s dabingem, Monica mluví tak rychle, jako jsem snad nikoho v životě neslyšela xD

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Tento humor mám ráda. přijde mi to nenucené, pro oddech jako stvořené. Vždycky jsem chtěla být jako Lorelai a mít takovou dceru jakou je Rory. Nebo být jako Rory a mít mámu jakou je Lorelai. Díly na sebe skvěle navazují a pro mě je to vážně oddech sledovat, jak si v jednotlivých dílech počínají.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Žádný jiný seriál mě nerozbrečel tak, jako tento : 9.díl- Proč bojujeme. Dojemné. Když objevili tábor se Židy, cikány a Poláky v zuboženém stavu. Jak plakali, když k nim vojáci přišli a vysvobodili je, jak vojáky objímali a vysvětlovali jim, k čemu tábor vznikl a co všechno se tam odehrávalo. Celý díl jsem probrečela.. I ostatní díly mě zaujaly, ale tento ve mě něco ponechal..

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

mám rozkoukanou 6. serii a chci VÍC! Kdo by nechtěl mít takovou partu přátel? Nehledě na to, že Barney, který je v reálnym světě gay, haje svojí roli nepoučitelnýho proutníka dokonale a jeho hlášky typu legen ... počkej si na to ... dární jsou prostě nakažlivý. I když Ted, který se snaží být tím, který všechny zachraňuje mě začína trochu štvát. No uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál a kdy konečně prozradí, kdo je ta jeho osudová :)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

S tímto seriálem rostu. Všichni mají Barta, Lisu, nebo Homera za oblíbenou postavu - ja však miluji pana Burnse (a jeho hlášku : oroste mě :D ) Takový Springfield bych brala i tady :))

Kočkopes

Kočkopes (1998)

catdog, catdoooog. Jak já je zbožňovala. Nejlepší kreslený seriál pro děcka. Škoda, že ho nedávají, klidně bych kvůli němu totiž vstala :))

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

nepotřebuje slova k tomu, aby vás pobavil. 5* :)