Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 904)

plakát

Black Ops (2008) 

Ne nejedná se o film podle Call of duty. A to je sakra škoda protože tohle je téměř odpadová blbost. Za prvé Henriksen je tu maximálně nevyužitej, akční scény jsou naprosto nulové, teda oni tu nějaké jsou ale stojej neuvěřitelně za prd. A při tom Reiné sem tam natočí slušný béčko. Ale tohle je fakt špatný, je to nudná sračka, s debilním příběhem a nejhorší na tom je že je to děsně nudný.

plakát

Fear of the Dark (2003) 

Tak nic jsem nečekal a nakonec to bylo překvapení, jo je to průměr ale čekal jsem daleko méně. Nakonec je to šlušný průměrný horor. Co mě ale trošku vadilo byly samotný postavy, ten prcek byl větší posera než jsem byl kdy já. Bylo to prostě přehnaný. A ten starší bratr taky nic moc furt se tam jen kecalo o tom že se musí přestat bát. Na posledních 10 minut se to sice rozjede ale to bylo asi nejhorší protože ty efekty byly katastrofální. Nebylo to špatné ani nic extra ale čekal jsem mnohem méně.

plakát

Apateu (2006) 

Hodně jsem se těšil ab to nakonec dopadlo tak že se budu celou stopáž celkem nudit. Lekačky jsou sice fajn ale to je všechno co tenhle film drží, zbytek je spíše nudná báchorka s neuvěřitelně uvřeštěnou ženskou. Je to škoda čekal jsem že to bude lepší, ale jak se říká když se moc očekává tak výsledek může být zklamání.

plakát

Netvor (2011) 

Mě tenhle film přišel strašně blbej. Hlavně konec když se ukáže že se holka celou dobu zamilovala do debila, ale to jí nakonec nevadilo. Vždyt s ní manipuloval ale to je jedno jak řekl film "Láska si tě najde"(sorry teď jsem trošku blinkal). Jinak je to prostě průměrně natočené, průměrně zahrané. O ničem, zbytečnost.

plakát

Věřící (2007) 

Komentář možná obsahuje spoilery. Ale sám vím hovno co ve filmu šlo. Ale co mě na tomhle filmu nejvíce nasralo je konec. Jak já nesnáším když se nakonec ukáže že zlý měly pravdu. Jinak je to naprosto nudná báchorka o unešených lidí kteří věří/nevěří že bude konec světa. Je to šílené klišé a strašně jsem se nudil. Hlavně mě nudily scény kdy se řešilo jestli věří těm pošahancům nebo ne. Samozřejmě jeden z nich nevěří a jeden z nich je hned po pár minutách totální fanatik. Pro mě je to sračka. Myrick zklamal maximálně. Aspon si to ale po pár let vylepšil.

plakát

Neobyčejný Odd Thomas (2013) 

Právě dokoukáno a můžu říct že tenhle film dává do kapsy většinu filmů co jsem viděl v roce 2013-2014. Původně jsem ho ani vidět nechtěl Sommers mě trochu zklamal G.I. Joe. Takže jsem do dalšího jeho filmu nechtěl jít, nakonec jsem to ale viděl v nějaké slevě za pár drobných tak jsem si řekl že si to koupím, no a po půl roce jsem to konečně zkoukl. Příběh i když je okopčený ze 6 smyslu a hlavně Jacksonovými Přízraky, tak přidává pár zajímavých nápadů. Třeba se mi hodně líbily ti duchové co byly u lidí co měly umřít. Konec je sice klišé ale to přidávání snad 50 padouchů na konci bylo slušné, jediné co si mohl režisér odpustit je konec který prostě se snažil hrát na city ale takovouhle formou mu to nemůže vyjít. Potěšila mě pidirole Vosloo AKA Mumie. Co musím pochválit maximílně je hudba která je výborná. Chtěl bych dát sice 5* už jen za to překvapení ale to bych asi i nadhodnotil. Ale i tak se u mě jedné o parádní film.

plakát

Můj chlapec se vrátil (1993) 

Tak tohle mě celkem dostalo, nečekal jsem skoro nic, ale nakonec jsem se slušně bavil. Je pravda že si za pár dní nebudu nic pamatovat ale na tu nudnou odpolední chvilku jsem se solidně bavil. Příběh je zábavnej a padání částí těl jsou hodně zábavný, samozřejmě uvidíme i padání ptáka. Ke konci je to sice poměrně hloupé ale i tak jsem se slušně bavil.

plakát

Spine (1986) 

Spine je neuvěřitelně levná sračka o ničem. Nechal jsem se zlákat tím co miluju a to jsou 80 léta. Bohužel 80 léta to jsou ale naprosto stupidní, máme tu vraha který vraždí.....A to je všechno, proč vraždí? To není pořádně vysvětleno. Tak co vraždy? Stojí zato? Ne jsou obyčejné a nudné. Krve tu moc není a celkově je to dost nudný i na těch 75 minut.

plakát

Beseuteuselleo (2010) 

Bestseller slušně odvedená filmařina. Ale to je asi tak všechno. Film je bohužel neuvěřitelně sterilní co se týká příběhu a lekaček které ač se snaží sebevíc tak nefungujou. Nicméně se režisérovy daří slušně budovat atmosféru a ten barák má něco do sebe. Film je to dobrý ale co mu dost vadí je délka která je celkově přemrštěná a ten příběh okolo toho proč jela spisovatelka do baráku je hodně slabá. Dávám hodně slušné 3, 4* prostě dát nemůžu.

plakát

Alone with Her (2006) 

Tak dobré to bylo, ale ten konec mi přišel neuvěřitelné klišé, možné spoilery, proč to neskončilo že to ta holka nezjistila nebo proč to neodsral on. Takhle to bohužel skončilo jako milion jiných hororů o takovýhlech hovadech. Hanks je celkem solidní a slizkej. Jen bych ho čekal trochu častěji takhle se občas ukáže a pak sledujeme tu holku které mi byla poměrně nesympatická. Co film ale zvládá výborně je styl jakým to je natočený. Je to neuvěřitelně syrový. Film je to hodně slušný ale i tak je to jen lehký nadprůměr, a jelikož se jedná o režisérovu prvotinu tak dám 4*.