Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (460)

plakát

Adaptace (2002) 

Film ma tak zajimavy scenar, ze patri k tem, ktere rad uvidim znovu. Excelentni Nicolas Cage.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Opravdu všem doporučuji podívat se na stejnojmenný původní film z roku 1972 (viz. odkaz vpravo). Tento novější je jeho remake, ale uvidíte ten nebetyčný rozdíl mezi dobrým filmem a barevnou napodobeninou. Nová předělávka není vyloženě špatný film, ale originál funguje daleko lépe.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Já už jsem na to přišel: Mám rád britcomy! A tohle je další, který si určitě zaslouží pozornost, navíc z prostředí, které je mi blízké... (a Richmond !!!)

plakát

Amen. (2002) 

Pri zaverecnych titulcich jsem i ja rekl 'Amen'.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Ohodnoceni tremi hvezdickami se mozna muze zdat malo. Ale v tomto pripade se nenechte odradit - jedna se o nejlepsi pohadku za poslednich rekneme deset let. Po hrichu za to muzou predevsim vykony Ivana Trojana a Jiriho Dvoraka. Ale i ostatni herci hrali jak ma byt (s vyjimkou strasneho Jiriho Bartosky jakozto Boha) a neskoncilo to nejakou infantilni zpatlaninou (viz. Z pekla stesti). Na pohadku mozna trochu mene durazny happyend, ktery si divak trosku musi domyslet (zlu sice bylo zabraneno zvitezit, ale potrestano nebylo), coz ovsem postihne spis deti. Velka skoda mensi vypravy, mozna prave proto nedam lepsi ohodnoceni. Jinak asi idealni jako stedrovecerni televizni bomba.

plakát

Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) (seriál) 

Tohle ma byt pokracovani Arabely? Na Arabelu se muze divat cela rodina a vsichni vcetne dospelych se budou bavit. Toto pokracovani je ale tak infantilni, ze to musi zarazet snad i deti nad 10 let. Vsechno neskutecne natahovane, vsak to taky ma mnohem vic dilu nez puvodni Arabela. Uplne zbytecnych dilu. Ja ani nevim, jak to dopadlo, nekde v pulce serialu jsem se proste prestal divat. Vylozene spatne jsou i herecke vykony a to i u hvezd jako Zazvorkova nebo Narozny. Nejtragictejsi projev ma Patrasova, jejiz postava Xenie byla snad schvalne upravena tak, aby ji nekazila image hodne Dady. Div ji pri tom tutumutu projevu necouha z rukavu zizala.

plakát

Armageddon (1998) 

Bud vypnete 95% vasi sede mozkove kury, nebo tento film nedokoukate. Doplnění: Po dlouhé době jsem se snažil dát filmu druhou šanci. Ale marně. Je to prostě stupidní slátatnina, hrůza a děs.

plakát

Asterix dobývá Ameriku (1994) 

Slabý odvar komixu jako od Disneye. K tomu příšerná hudba. Jiná jména postav (zajímalo by mě, jestli za ignoranta byl překladatel nebo už filmaři).

plakát

Atlantic Rim – Útok z moře (2013) odpad!

Tyvole, tyvole, tyvole! Po náhodném zhlédnutí nemám slov, kromě jednoho: D E M E N C E. Opravdu není možné označit cokoliv na tomto filmu nějakým jiným výrazem. Cokoliv. Až mi někdo zase řekne, že nejhorší filmy točil Ed Wood, ukážu mu tohle. Na druhou stranu je Atlantic Rim tak špatný, až je zábavný. Svolejte kamarády, otevřete si pivko a pusťte si to.

plakát

Atomic Journeys: Welcome to Ground Zero (1999) 

Další "atomový" dokument, podobně jako Trinity and Beyond (*****). V tomto případě ovšem zaměřený na potenciální mírové využití jaderných výbuchů. A opět fascinující zpracováním i podanými informacemi.