Takáto rola sedí Jonesovi najviac (policaj bážiaci po spravodlivosti), ... A keď sa ku nemu pridá aj schopný tym ,... Tak tu mame skvelý film s nadupanou akciou aj hláškami a aj rola Downeya a Snipesa potešila - BRAVO!!
Super Bombastický sci-fi akčnak s jedinečným Slyom a keď sa k tomu pridá ešte vtedy Snipes v najlepšej forme + Krásna Bullock , ... tak tento film užž snáď ani viac nepotrebuje, ...Film nadupaný akciou, ...Skvelými hláškami a k tomu ešte s troma mušličkami :-) - BRAVO!! (Toho budeš litovat do konce života. Obě dvě vteřiny):-)
Parádna komédia, ... Ktorá je plna známich hercov, ...Sheen to snáď ani lepšie zahrať nemohol a k jeho strihu nemám namietky :-), ... Takéto športové komédie sú pre mňa a ešte keď sa k tomu podarí scenár tak tu máme toto ano milí priatelia - Prvá liga (Behám ako blesk, dodám klubu lesk :-))
Táto komédia patri medzi moje najobľubenejšie ako vždy skvelý De niro ako skvelý policajt , ktorý nemá veľmi v láske televíziu a jeho parťák presný opak a k tomu Russo ako hlásateľka, ... film nadupaný akciou veľkou porciou humoru a gagov, ... Ústredná dvojica si paradne sadla a natočila veľmi pohľadý film
Suprová komédia,...Určite lepšia ako prvá časť, ... De Niro predvádza svoj štandardný SKVELÝ výkon,... Ale Dustin Hoffman bol ešte pred ním, ... Určite som to nečakal , že Hoffman bude taký skvelý vo svojej úlohe , ...Bol proste geniálny, ... Skvelý a hlavne podarený scenár s plnou kapsou gagou a s veľkou porciou Humoru - BRAVO!!(Jacku, máš problémy. Potřebuju zjistit, proč běháš světem s gumovým prsem na hrudi.:-)
Vynikajúca komédia,...Ben Stller to zahral skvele, ... tato rola mu brutálne sadla, ... Houlihan bol "skvely" tréner, ... Hlavne vtedy keď po nich hádzal to náradie :-), ... Vaughn v úlohe záchrancu svojich kamarátov + kočka lesba (teda bisexuálka +pirát Steve :-)(Šek postačí? Možná si budete muset počkat do konce měsíce. Budu to muset převést z jiných fondů. Tu charitu to zabolí.:-)
Takto som zvyknuty na Mela Gibsona , Blazón bažiaci po pomste , ...Ktory prejde aj cez mrtvoly, ...A k tomu chce len 70 000 :-), ... Paradný film, ... dej perfekne vygradovany, ... krasná,zvodná Maria Bell - BRAVO!!
V druhej časti pribil geniálny Joe Pesci, v tretej skvela Russo, ... Ale už to neni take skvele ako prvé čati, ... Dvojka Gibson a Glover šľape skvele , ... Ale už tam niečo chýba , Aj keď skvelyck hášok a akcie je tu habadej, ... Ale ten záver fimu mohli viacej prešpekulovať(Martin Riggs: Nemůžu zastřelit psa. Člověka ano, ale psa ne):-)
Táto časť už určite nedosahuje kvality predchadzajúcich, ... Ale stále je veľmi zábavná a k tomu ešte pribil vynikajúci Jet Li,... Mel a Glover to snáď už zahrať ani lepšie nemohli a ukázali že su parádne zohratá dvojka + ako stále vynikajúci Pesci - BRAVO!!
Svelá akčná rezba s nabuchaným Stathamom, ... Pre ktorého to je prvy akčňak v hlavnej úlohe a zhostil sa ho vynikajúco , ... Akčne scény skvelé? ... Aj dej sa dá + pekná Qi Shu a ešte tie povestné pravidla, ktoré by sa nemali porušovať :-) - BRAVO!!
Šerifové (1998)
Demolition Man (1993)
První liga (1989)
Showtime (2002)
Jeho fotr, to je lotr! (2004)
Vybíjená (2004)
Odplata (1999)
Smrtonosná zbraň 3 (1992)
Smrtonosná zbraň 4 (1998)
Zastav a nepřežiješ (2006)
Najzbesilejšia,najšialenejsia, najadrenalinovejšia ,najzaujímavejšia,strmhlavá akčná jazda za pomstovu - BRAVO!!
Kurýr (2002)
Temný rytíř (2008)
Asi najlepšie stvarená záporná rola akú som kedy videl oscar zaslúžený