Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Seriál je super, drží se dobře předlohy. Nevadí mi pozměnění některých postav, například Lucien jako afroameričanka a žena. Casting Smrti mi tam ale prostě nesedí, ikdyž jí Kirby Howell-Baptiste hraje dobře. V komixu je to nejbližší sourozenec Sandmana, takže jsou si i velmi podobní a ten její emo styl včetně líčení mne v knize baví mnohem víc.

plakát

Revival (2013) 

Ach jo, už se opakuju, ale hodnotit tenhle film jednou hvezdičkou mi přijde nefér. Až na některé momenty jsem se příjemně bavil

plakát

Mamas & Papas (2010) 

Dal jsem pět hvězdiček, protože degradovat tento film na úroveň Waterloo po česku nebo Jak ukrást Dagmaru od některých uživatelů mi nepřijde fér. Jak téma, zpracování nebo herecké výkony si rozhodně jednu hvězdičku nazaslouží, sorry.

plakát

Počátek (2010) 

Christopher Nolan by měl konečně dostat oskara....

plakát

Retro (2008) (seriál) 

Pohled do historie naší země. Pořad je vtipný, ale zároveň poučný. My, Husákovi děti si na tuto dobu ještě vzpomínáme. Pro mladší generace je to dobrá výuková látka, obzvlášť když občas v anketách vidím, že nemá ponětí co se stalo např. v 17. listopadu 1989.

plakát

Myšlenky zločince (2005) (seriál) 

Seriál jsem sledoval často, dobrý potenciál, nápadem mě oslovil více než-li všechny Kriminálky z různých koutů světa. Podíváme se pod pokličku práce FBI. Viděl jsem několik dokumentů o profilování pachatele, scénáristi seriálu využili dobře všech dostupných zdrojů policejních psychologů.

plakát

O bílé paní (2008) (TV film) 

Po šílené Vánoční pohádce, velice příjemný zážitek. Dobře vedení herci a vtipné dialogy. Sympatické písně, některé zpěvy bohužel až příliš upravované v počítači. Animace je asi schválně lehce naivní, nemá budit dojem dokonalých triků. Martha Issová byla jako hloupoučká kuchtička fajn. Mile mě překvapil Michal Novotný se svým tlustým, přitroublým loupežníkem (málem jsem ho nepoznal). Asistoval mu Pavel Liška, ten byl vtipný, ale svým stejným herectvím už neoslní.

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Předvánoční masírování chytlavou písničkou, která je v kontextu s dějem naprosto zbytečná. Jinak podlézavá, nervy drásající hudba doprovázející celý film. Absolutně idiotský scénář, herecké výkony jak z ochotnického představení. Hvězdičku dávám, protože je pan Zelenka schopný režizér a v jednom rozhovoru řekl, že tuto ˜výpravnou˜ pohádku natočil za 28 dní, což je asi krátká doba, aby se na TO dalo dívat.