Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (24)

plakát

Krásno (2014) 

Od filmu jsem nic neočekával a byl mile překvapen. Černá komedie která nemusí sednout každému, myslím ale, že měla vše co má mít. Správnou atmosféru divnyho města, hloupy policajty, pošuky...v čele s Rodenem... a docela nečekanej konec s nějakou tou mrtvolou :)

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

4 hvězdy asi za efekty, triky a kouzla co filmaři dokážou. Jinak musím říct, že už je toho možná až příliš na jeden film. Jen co utečou před pavouky, už utíkaj z vězení elfů za pronásledování skřety, následně před lidmi a nakonec drakem. Nevím, možná to tak v knížce všechno bylo, jen ne zhuštěné na tak malém prostoru. Snad by to bylo lepší jako seriál, to má člověk aspoň šanci trochu vydechnout, ale tady toho je opravdu moc najednou. Jinak sem se bavil, jednotlivé části se mi líbily, jen opakuji, asi jako když je příliš mnoho jídla najednou. ještě co mi tak nějak utkvělo...scéna při.uzdravování trpaslíka elfkou za doprovodu elfích zaklínadel. Přišlo mi to spíše komické než vážné a dojemné, jak to asi mělo vyznít. A ne, není to deformace z pána pařmenů, fakt je to...divny.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Cože? To jako fakt??? Krom tarantinovské stylovosti nevidím na filmu nic pozitivního. A navíc byly dialogy slabé, humor ještě slabší a přestřeleny je to na mě fakt už moc. Udělat z hlavního hrdiny, otroka, bezcitný stroj na zabíjení a dokonce snad až záporného hrdinu?...stohy těl, střílení do nevinných, dokonce i žen, gejzíry krve.... Proč se rovnou nepodívat na Piraňu 3D, ta mi přišla vtipnější a ne tak utahaně dlouhá. Pro mě velké zklamání.

plakát

Architekt odpadu (2007) 

Hodnotím formu, ne obsah....Čekal jsem více o domech a technikách staveb, místo toho mě nudila byrokracie ohledně samotného stavění příbytků.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Výborně jsem se bavil! Na něco takového se opravdu vyplatí jít do kina pokud chcete zážitek z filmu. Ale jak tak čtu kritiku místních odborníků(Cival,POMO,...) mám dojem, že jim se člověk nezavděčí ničím (moc dlouhy- bejt to kratší, nadáváte že to mělo být delší, blockbuster- a co není? choďte na béčka teda, vykrádání LOTR- mysleli jste, že se nebudou snažit příběh spojit? atd.) Celou dobu jsem se bavil, ať už jde o kýč nebo ne. Zkrátka jsem byl fascinován kouzly a triky filmařů. Celkově se mi na LOTR a Hobitovi nejvíce líbí kostýmy, zbraně, příšery, bitvy, strašidelné prostředí...prostě to, co jsem měl jako dítě na dobrodružných filmech nejradši. Pokud bych porovnával s Avatarem, Hobit vítězí na plné čáře. Nemohu se dočkat až půjdu za rok na další díl. A až tato trilogie skončí, určitě si Hobita přečtu. Být to naopak, asi by bylo po zážitku :)

plakát

The Tunnel (2011) 

A tak jo, když se nato budete dívat v noci a sami doma, možná si i prdnete. Ale nic extra, děj oničem, závěr kdo přežije, dopředu jasnej.

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

No to byla blbost a hodně přemrštěná blbost. Tohle bych fakt od Scorseseho nečekal. Další důkaz že některé filmy na CSFD jsou opravdu přeceňované

plakát

50/50 (2011) 

Héj, to bylo super. Vím že možná trochu klišé, ale stejně sem tomu věřil. Fakt sem se bavil a vcelku aji zasmál. Hlavně ten kámoš měl dobry hlášky

plakát

Brubaker (1980) 

Film o tom, jak těžko může jedinec sám bojovat proti zaběhlému korupčnímu systému. Dobře a myslím i výtižně podáno. Určitě se nevztahuje jen na vězeňství.

plakát

Den cvoka (2002) 

Zvláštní film. Moc mě sice nebavil a pořád jsem se koukal kolik ještě chybí dokonce, přesto však měl myšlenku, která až trochu děsí když si v roli hlavního hrdiny představím sám sebe.....