Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Katka (2009) 

Pohled do života lidské trosky. Nechuť cokoliv na svém životě změnit, lži, sebelítost, nikdy nekončící výmluvy, věčné blábolení. Takových lidí nemůže snad nikdo litovat. Dokument je výpovědí - nesoudí, nehodnotí. Škoda jen, že se štáb snažil evidentně chování a vůbec rozhodování Katky zásadním způsobem usměrňovat - rozmluvy o dítěti?? Žádné dítě takovouto matku nepotřebuje.

plakát

Kajínek (2010) 

Petra Jákla mám docela rád, ale tento režisérský debut se nezdařil.

plakát

Grotesque (2009) odpad!

Vzhledem k nevídané nudnosti jsem po dvaceti minutách nahodil rychlost přehrávání na 2.5x. Film je přes veškerou snahu "režiséra" zcela plochý a bez nápadu. Atmosféra strachu obětí ze svého trýznitele funguje asi jako sáně na asfaltovém koberci. Film má jediný účel - šokovat, ani to se mu však zcela nedaří. Naprosto zbytečný film, naprosto zbytečný režisér, naprostý odpad.

plakát

Happy Feet (2006) odpad!

Nikdy nepochopím, jak režisér, který má na svědomí (v dobrém smyslu) Čarodějky z Eastwicku, může natočit naprosto primitivní ódu na debilitu, kterou Happy Feet je! Bez nápadu! Zatím největší ubohost, kterou jsem v animovaném filmu zažil. Do konce jsme nevydržel a nemám zájem na tom cokoliv měnit. Tuhle bandu tučňáků umořit hlady!

plakát

Vampire Hunter D (2000) 

Pro mě osobně jeden z nejlepších animovaných filmů. Jednoduše geniální!

plakát

Twin Peaks: ohni se mnou pojď (1992) 

Film Twin Peaks jsem shlédnul ještě před samotným seriálem. Ačkoli je to pořadí obrácené, rozhodně nebylo naškodu a spíše mě motivovalo k hledání odpovědí v samotném seriálu. V čistě detektivním seriálu by mi patrně vadilo znát vraha již na začátku, ale Twin Peaks je v tomto ohledu zcela zvláštní, protože hlavní otázka nezní kdo zabil Lauru. Vzhledem k neopakovatelné atmosféře nemohu jinak než 5*