Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Gregory House. Ten jeho sarkasmus a černý humor. Být takový člověk doopravdy, tak ho asi moc ráda nemám, ale jako postava do seriálu je dokonalý. Sice jak skoro pokaždé na poslední chvíli zachrání pacienta začíná být klišé, ale mě přirostl k srdci a pravidelně koukám na nové díly. Jeden z nejoblíbenějších hraných seriálů.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Dívala jsem se na ně, když jsem byla malá a před nedávnem jsem je celé zkoukla znova. Ke konci to už sice trošku zadrhává, ale bavily mě jako dřív! Ať už si to vy myslíte nebo ne, tak podle mě Gilmorky obsahují spoustu vtipných scén a je to vcelku nenáročný, avšak velmi dobrý, seriál na odreagování.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Suit up. It's gonna be legen...wait for it...dary! - To k tomu patří a né, že ne! Seriál mě dostal hned po několika málo dílech. Hltala jsem jeden díl za druhým až jsem nakonec dokoukala prozatím poslední pátou sérii. Sice nevím jestli se někdy dovíme jak poznal jejich matku, ale myslím, že to ani není záměrem. Nejlepší jsou asi seriál doprovázející hlášky - ty pravidelné i samostatné. Nejoblíbenější postavou je Barney s jeho už zmíněnými hláškami Suit up!, Legendary a dalšími jako Awesome, Have you met Ted?, ... Těšme se na šestou sérii!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Popravdě - ze začátku jsem si říkala: "Co to má být?" Ale po pár dílem mi došlo, že to zdaleka není taková blbost jak mi to nejdříve přišlo. Hlavní čtveřice je vážně dokonalá - od Sheldona díky kterému se občas cítím asi tak jako Penny a když začne "kecat" něco obzvlášť nad moje chápání, tak prostě vypnu a čekám než skončí, přes Leonarda co musí snášet všechna Sheldonova pravidla a nemluvného Koothrappaliho, kterého přinutíte na ženu promluvit jen díky alkoholu až po Wolowitze co bydlí se svojí ukřičenou matkou. A po Sheldonově vzoru - když řeknete vtip, který bude připadat vtipný jen vám nezapomeňte se mu pořádne zasmát - BAZINGA!