Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (597)

plakát

Srbský film (2010) 

Příběh se mi líbil. Film mohl byt mnohem kratší. Z násilí a zvrhlostí toho moc vidět není (jestli si u toho někdo vyhoní tak má dost fantazie). Chvílemi jsem přeskakoval dopředu, párkát se zasmál ( 1:32:20 to je jak z Tokyo Gore Police ). K zamyšlení tu podle mě něco je. Kdo to neuvidí o moc nepřijde. --- SPOILER častý sledování porna některý otupí a shání víc a viděl jsem obrázek z mangy kde japonec souloží s nemluvnětem, film na to ukazuje a je explicitní takže si to jeden zapamatuje.

plakát

Sissi a Yetti (2007) 

Dlouho jsem se takhle nepobavil. Jedna z nejlepších komedií co jsem viděl.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Takhle nějak by to dneska napsal Dumas, autor "brakové literatury" považované některými za "klasiku". A pak by výdělek prochlastal a propařil ...

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Takhle si představuju dobrý film. K porovnání doporučuji předchozího Hulka z 2003. _______ stranou ____ Nechápu pár věci ... že stejný režisér tak dojebal Souboj Titánů a že je tak moc možné dojebat komiksový flim (verze 2003). Jsem vděčný Angu Leemu protože nastavil minimální laťku a ukázal jak nemá film o superhrdinovi vypadat ... jeho film se bude ještě dlouhá léta učit na filmových školách jako reader digest toho co je špatně.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Je neschopnej sám ohodnotit film a napsat mu komentář, takže to za něj musí dělat jeho holka. Já. >:( Ale prej se mu to líbilo, a moc.