Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

somnar 

všechny recenze uživatele

Kdyby Friedberg se Seltzerem točili animáky, vypadalo by to zhruba takhle...:) Některé vtípky jsou šílené, další jsou tak šílené, až se dají pokládat za vtipné (nedokončený striptýz), většina z nich je ale tak moc šílená, až není vůbec vtipná (herpes, akné, kudrlinky a hemeroidy). Na rozdíl od opusů výše zmíněných pánů ale Sissi a Yetti nesou znaky filmu... Proto 40% ()

corona 

všechny recenze uživatele

Z komentárov som sa dozvedela, že inteligentní ľudia a milovníci historickej reality sa filmu majú vyhnúť oblúkom. To, že som blbec snáď rozchodím, o Elizabeth Bavorskej som prečítala asi všetko čo sa dá v slovenských knižniciach zohnať a na filme som sa super pobavila. Je to mierne fekálna paródia a je dobre, že si Rakúšania zo svojej histórie dokážu urobiť srandu, veď kde môžete vidieť odkazy na Moulin Rouge, Scratyho, Jacka Sparowa, King Konga a Marylin Monroe. Čo bol ale problém a film s tým nemal nič spoločné, bolo jeho zaradenie ráno v detskom bloku na veľkonočný pondelok, veď čo je animované je predsa pre deti, však Markíza? ()

Reklama

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Sprosté, nevtipné, miestami detinské, miestami nevkusne dospelé... Nemci nevedia ako točiť rozprávky, nevedia trafiť hranicu medzi trápnosťou a vtipom, nevedia nájsť hranicu medzi vizuálnym umením a prvotriedny gýčom. Od začiatku do konca spackané, nebyť naozaj minima trošku vtipnejších sćen, bol by to odpad ako vyšitý. CELKOVÉ HODNOTENIE: 15%. OPLATÍ SA KÚPIŤ: Ak máte radi nemecký hardcore tak nie je čo riešiť. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá báchorka s naprosto šílenýma postavama a docela trapným humorem, ale zachraňuje to i pár vyvážených scén, ale moc jich není. Humor i když pro starší pobaví, ale nic než jednoduchá přiblblost v tom není. Ale chtěl bych zase po dlouhé době pochválit dabing který se výjmečně povedl(hlavně Vydra byl boží). Herbig už natočil lepší(MAnituova bota) komedie, tohle je slušné ale víkrát si to ani nepustím. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Ale jo, rozhodně jsem se pobavil a zasmál. Některé vtípky jsou skutečně povedené. Každou chvíli nějaká parodie na nejrůznější věci (třeba na pobřežní hlídku, GPS a mnohé další...). Zkrátka taková šílená animovaná šílenost pro dospělé. Škoda jen, že se místy objevovala krátkodobá nuda (hlavně v záběru) a vtípky sklouzávaly do trapnosti. Přesto myslím, že na tento film pro jeho bláznivost hned tak nezapomenu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama