Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (426)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Jsem spokojená, nečekala jsem nic extra, dostala jsem slušnej film s dobrou akcí. Steve Rogers byl teda výrazně lepší s maskou, nic proti herci, ale ty jeho psí oči na mě fakt nezabíraly :) . Jo a... ten černej Icarus byl nahodou super a je mi uplně šumák že jsem asi jediná komu se líbil :D. Bod plus za Furyho oko a skvělou Black Widow :).

plakát

Pompeje (2014) 

Musím uznat že jsem čekala že to pošlu do kytek po prvních pár minutách a nakonec jsem byla překvapená, dalo se na to koukat. Ano, JE to klišé na klišé, postavy polchý i přes jejich sixpacky. Ale s tímhle jsem do toho šla. Plus líbila se mi Emily Browning a Kiefer Sutherland, kterej byl prostě jen strašnej hajzl a dával to patřičně najevo :D . Líbily se mi triky, ikdyž místama asi až přehnaně akční, na takovou antiku. Co mě dostalo byl konec, ikdyž jsem to čekala, docela mě to dojalo. (by mě zajímalo kdy jsem takhle vyměkla :) .

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Cool! První půlka byla sice docela utahaná, ale pak se to slušně rozjelo :). Jasně, blbina jako předchozí díly, ale aspoň zábavná. Mark Wahlberg mě přišel rozhodně jako lepší volba než Shia, Bumblebee cute jako vždycky, transformerští dinosauři nice, ikdyž trochu přtažení za vlasy a Stanley Tucci byl boží! :D Nezklamalo mě to :)

plakát

Drsňačky (2013) 

No to byla teda ale obhroublá a trapná zhovadilost.. bych se styděla, na to jít do kina!!! Ok, přiznávám že jsem se fakt bavila. Perfektně jsem u toho filmu zrelaxovala. Bohužel se mi to líbilo :D. To je za poslední měsíc druhej film se Sandrou Bullock co se mi líbil.. this is end of the world! :))

plakát

Elysium (2013) 

Bomba! Líbilo se mi to natolik, že odpouštím i poslední dvě minuty filmu :D. Elysium na orbitě naprosto krásně udělaný, super kontrast oproti totálnímu bordelu na Zemi (hezká budoucnost, fakt hezká :) ). Damona moc nemusím, tady se mi líbil Hlavně proto, že to nebyl klasickej hrdina. Fakt luxusní byl Kruger (yay! ♥) a Jodie Foster, jako pragmatická mrcha taky dobrá, ten krátkej účes jí sekl. Uvažuju že bych šla znova, vizuálně je ten film dokonalej. Btw.. konečně scifko, kde se s ničím neserou! Bye bye PG-13!!

plakát

Enderova hra (2013) 

Vizuálně se mi to líbilo hodně, poslední půlhodina fakt síla. Jen se nemůžu zbavit dojmu že v tom filmu něco chybí, nějaká větší lidskost těch postav. Nebo je to celý prostě strašně natěsnaný na sebe a tahle věc se tam nevešla? Ten Enderův vývoj mi díky tomu přišel místama poněkud neuvěřitelnej, jakoby byl "nadčlověk" jen se strategickym myšlením a nic jinýho. Nečetla jsem knížku, jen jsem slyšela z mnoha stran že by tomu prospěla stopáž navíc, tak možná proto mám ten dojem. Respektive mám pocit že se celej film odehrál snad během týdne. Předpokládám že v knižní podobě bych tohodle pocitu nedošla. Rozhodně si knížku seženu, přečtu a pak se na film mrknu znova. Jinak dost scén ze kterých mi bylo uplně hezky na duši, sice divnej výraz, ale je to tak. Konkretně třeba beztížný scény v tréningové aréně.. Kdo by si to nechtěl vyzkoušet :)

plakát

Gravitace (2013) 

Já se z toho filmu klepu ještě teď.. parádní vizuál, fakt dechberoucí vizuální orgie, doplněný slušným nervákem. Prožívala jsem s něma každičkej okamžik. 90 minut mi uteklo jako nic a užívala jsem si nádherný vesmírný záběry a realisticky udělaný ticho. Tenhle film 100% stojí za to vidět v kině, 3D formátu nelitovat. Jen škoda že jsme si neudělali výlet do Imaxu. Akorád teda v mým případě u některých scén mi vylítl tlak pěkně nahoru.. sugestivní film. Nádhera! A btw.. obsazení Sandy Bullock v tomhle filmu mě fakt děsilo, jelikož ju jako herečku nemusím.. Ale tady byla fakt výborná a navíc jí to slušelo, i ve skafandru! :)

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Oh.. tak krásně vizuálně zpracovaný vraždy... Který jsou ovšem naprosto morbidní a obskurní a gradujou s každým dílem, nádhera! :) Každopádně ze "vztahu" Willa a Hannibala jse mráz po zádech. Lecter je geniální, ten jeho hlas, s jakým klidem všechno říká.. a ty všechny okolnosti kolem, jde z něj fakt strach a zároveň bych chtěla strašně ochutnat něco z jeho kuchyně, pač to prostě vypadalo všechno tak delikátně! Mads Mikkelsen je užasnej.. ach to charisma! Chci druhou sérii!

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

To byl ale milý a sladký film! Přesně splnil moje očekávání. Scéna s nasraným trollem epic :D. Plus příjemná stopáž, žádný zbytečný natahování, hezky pěkně na věc :) Don't eat the fuckin' candy!