Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (791)

plakát

Argo (2012) 

Hodně příjemné překvapení. Od Arga jsem si sliboval dvou hodinovou nudu. O to příjemněji jsem byl překvapený po dodívání. Argo je skvělý dramatický thriller, s dobovou atmosférou a dobrými hereckými výkony. Je podpořen padnoucí hudbou a emocemi. Ony ty dvě hodiny utekly jak nic a po skončení jsem pociťoval z celého příběhu fajn pocit. Těch mých 5 hvězd si Argo 100% zaslouží.

plakát

Cabin Fever (2002) odpad!

Trapárna na "n-tou". Tupé, nelogické chování. Klasická klišé, vše očekávané... Nuda s velkým "N". Jestli se odhodlám na pokračování, je v hodně vzdálených hvězdách.

plakát

Umění zapadnout (2011) 

Malý neškodný film, který člověka nepřekvapí, ale docela se mu bude líbit. Ústřední dvojice k sobě hezky pasuje a jejich vztah působí mile a jak se nakonec ukáže i docela ne tak jednoduše, jak se mohlo ze začátku zdát. Líbilo se mi, jak to měl George ve škole na háku a vše mu hezky procházelo až do chvíle, kdy se musel rozhodnout...

plakát

Útes smrti (2010) 

Ikdyž jsem fanda "true story", Útes smrti na mě působil hodně nudně. Žralok, který má být velkou součásti filmu, se zde párkrát mihne ale nevidíme navíc nic, co by stálo za řeč a pro mě tenhle film spadá spíše do béčkové kategorie.

plakát

Strašáci (2011) 

Poměrně povedený thriller, který nakonec zběsile vygraduje. S postavami jsem byl spokojený, jak s Marsdenem, který ze sebe vyždíme to zlo, které v sobě nocí asi hodně lidí, tak se Skarsgårdem, který se svého záporáka ujal hodně dobře. Spoiler: No a když se v okně a nahoře bez před partou uslimtaných nádeníku producíruje Kate Bosworth, tak se pak nemůže fešanda divit tomu, že se ji stane to co ve filmu...

plakát

Krvavá hranice (2008) 

Sorry, ale zde je "krvavý" hlavně celý příběh a film jako celek krvácí taky...

plakát

Patrola (2012) 

Viděn jeden trailer a nepřečten snad žádný komentář před filmem. O to více mě překvapilo, že film je poskládán z POV záběru a různých kamer a neskutečně dobře to funguje. Přidává na autenticitě a střihy mezi záběry jsou mistrovsky poskládané. Dvojka Gyllenhaal - Peña bez chybičky a na výbornou. Příběh pomalu hezky graduje až do finále, které mě SAKRA emocionálně dostalo. Hudba perfektní a už poslouchám soundtrack. Za mě 5*

plakát

Klíč (2005) 

Stopro ne horor. Skoro bez atmosféry a kdo se chce bát, je zde vedle. Náznak tajemná sice film má, ale nedokáže ho pořádně vyždímat a člověka nepřekvapí až do vyústění, kdy jsem takový konec fakt nečekal. Kate Hudson mě zde překvapila, jaká je zde z ní kočka.

plakát

Můj vysvlečenej deník (2012) 

Označení čistě jako "komedie" filmu nesedí a určitě by se více ztotožňovalo označení komedie/drama. Typický český modrý filmek, který nijak neurazí ale zároveň stále utvrzuje v tom, že je ještě hodně co se učit. Vyprávění Johany bylo místy vtipné (dokonce někdy hodně) a naopak někdy dramatické a film sám se sebou bojuje, jestli je to pokus a odpověď na americké teenage filmy nebo prostě jen film typu seriálové Terapie. Hodnocení je mezi 2-3 ale já se přiklonil k 3 hvězdám za Veroniku Kubařovou ;-)

plakát

Rudý úsvit: Nová krev (2012) 

Konečně jsem se dočkal. Oproti jiným zde, se mi dostalo vše, co jsem očekával. Guerrillový boj proti korejským soudruhům mě hodně bavil. Akčních scén je zde vrchovatě a natočeny jsou dobře. Trošku mě zklamala úvodní scéna výsadku, kterou asi každý z nás viděl skoro celou v traileru a ničeho většího jsme se nedočkali. Je jasné, že je tu hodně nelogických debilit a nepravděpodobnost příběhu ve všech směrech, ale já se nenudil a Red Dawn jsem si s mozkem na půl obrátek vychutnal.