Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (317)

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi najväčším problémom filmu sú hlúpučké dialógy a z toho vyplývajúce hlúpe chovanie sa postáv. Ale odhliadnuc od tohto, ide o pomerne slušnú zábavičku, ktorá síce nenadchne ale ani neurazí. Niektoré scénky sa naozaj podarili, pričom majú šancu pobaviť i hororového fanúšika, a to aj napriek tomu, že vlastne nejde o horor, skôr thriller s hororovou pachuťou. Ako priemerná jednohubka film splnil svoj účel, zároveň i upozornil na ďalšie pokračovanie. 60/100 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Akokoľvek E.Roth týmto stokrát prevareným hororom zažiaril ,ďalšími snímkami si už dobré meno neurobil a zatiaľ iba potvrzuje ,že tento krvavý horor ostava jeho najlepším filmom.Prečo niekto nechápe nadšenie P.Jacksona z tohto krváku?Možno aj preto, že nevedia , že Jackson rovnako krvavo začínal.Dosť nízke hodnotenie ma prekvapuje , v rámci žánru kvalitne odvedená práca.Poctivý krvák s eko posolstvom.Niet nad dúšok čistej pramenitej vody...70% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piati americkí vysokoškoláci si chcú užiť prázdniny. Na týždeň si prenajmú chatu v horách. Nakúpia jedlo, pivo a vyrazia do prírody. Lenže ich výlet sa zmení na hroznú nočnú múru. Ocitli sa totiž na území zamorenom agresívnym biologickým výrusom, ktorý spôsobuje rýchly rozklad tkaniva a vnútorných orgánov. Nakazený jedinec umiera v ukrutných bolestiach. Krvácajúce vredy, mokvajúce vyrážky, absces, rozklad pokožky, zvracanie krvi, hnis,... "Cabin Fever" *** ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci horor, pri ktorom je vidieť že Eli Roth má horory naozaj rád a vykráda ich jeden za druhým ( jasná inšpirácia Evil Dead, The Texas Chainsaw Massacre, The Blair Witch Project... ) ale čo je dôležité, robí to s citom. Film ktorý vás v jednej minúte rozosmeje a hneď na to zhnusí ( je tu pár naozaj nechutných scén ako napríklad nepríjemná depilácia nôh ), prípadne oboje naraz. Pripomína ako môže byť horor hlúpy, nechutný a zároveň tak nádherný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,5miliónaTržby USA $21,158,188Tržby Celosvetovo $30,553,394 ║ Eli, Eli, Eli, vidíš to niekedy keď chceš tak to aj za niečo stojí! Aj keď nič prevratné sa nekoná, aspoň sa to dá zniesť a príbeh nepôsobí otravne a nechutnosti sú v celku dobre spracované, dokonca tak že hrajú a zapadajú pre načrtnutý nakazený príbeh nejakou hnusnou otravou, blee. /40%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Během silniční kontroly nalezla policie u jednoho člena štábu figurínu zohaveného těla. Policisté ho považovali za sériového vraha a mířili na něj zbraněmi, dokud je nepřesvědčil, že jde jen o maketu. (SHI-SHA)
  • Film si svou premiéru odbyl v roce 2002 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Původně se ale neměl na festivalu vůbec objevit. Colin Geddes, jenž měl na starosti půlnoční sekci, ho ovšem zařadil do programu i přes oficiální odmítnutí. Nakonec se Cabin Fever stal filmem s nejvyšším ziskem, a to i přesto, že byl promítán jako závěrečný snímek festivalu. (virus10)
  • V závěrečných titulcích je muž v králičím kostýmu zmíněn jako "We'll never tell" (nikdy vám neřekneme). (SHI-SHA)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama