Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (349)

plakát

Smash Cut (2009) 

Skoro geniální záležitost. Je to vlastně takovej remake Eda Wooda, ale důsledně nahovno natočenej. Žádnej pěknej vizuál nebo herecký výkony, všechno pěkně tak jak má bejt. Jediná vada na kráse je maličko přepálená stopáž, jinak bych dal absolutní hodnocení, takhle jen 4*. Našla by se tam řada vět co stojej za citace, třeba "Krvácet pro umění je málo." Je to těžce true a já to miluju. PS: Sasha Grey je v nepornorolích skvělá.

plakát

Rohy (2013) 

První půlka bohužel vypadala až móc nadějně. Od tý doby co se na scéně objevil had to šlo do kytek a závěr už byl total v p..i. Velká škoda.

plakát

Hudební masakry (2013) (pořad) 

Masakry ctim, ale původní blog je o dost dál než derivát na streamu.

plakát

Sedmý kontinent (1989) 

Konečně jsem viděl první film milovanýho Mišánka! Hanekeho debut je formálně velmi jednoduchej ale přísně vedenej. Po dlouhý první hodině přichází naprostej zmar. Ten film vás zničí...

plakát

Trans (2013) 

Danny Boyle drží technicky a režijně svůj supr ksicht, přitom si hraje na Cronenberga a musim uznat že paráda. Naprosto boží muzika mi v gradujícím finále připomněla Sunshine a atmosférou se mu vyrovná, skoro jsem se posral blahem.

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Naprostej hnus, vydávající se za něco co není. Hloupej film...

plakát

Vendeta (2011) 

Na totoální a klišovitý béčko se to dalo, zřejmě zásluha Rogera Donaldsona. PS: Harold Perrineau už by neměl hrát v každým filmu "hodnýho zrádce", casting už je pak v podstatě spoiler :D