Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (607)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po čase a zamyslení zvyšujem hodnotenie filmu na maximum. Toto je jeden z tých filmov, ktorý síce nemusí byť dokonalý, ale vyskúšať by ste ho mali aj tak. Lebo je to vlastne príbeh starý ako ľudstvo, ale je príjemne ho vidieť v príťažlivom balení. Rozhodne to nesledujte ak túžite po horore. Do kategórie hororov by sa tento film zapisovať nemal. Lebo to horor nie je. Je to taký filmový mix drámy, romantiky a fantasy. Tam niekde by to malo spadať. Daniel Radcliffe ako vždy bezchybný a príjemne snímok ťahá. Rohy sú film, v ktorom romantické scény sú romantické a desivé scény sú desivé. Všetko funguje, dokonca aj to, že sa hlavný hrdina promenáduje mestom s rohmi. Záver bol skutočne ostrý a brutálny. Po druhom zhliadnutí ešte väčší zážitok. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ha ha, bylo to bizarní, ale fajn, že Aja tentokrát natočil něco trochu jinýho, než svoje obvyklé romantické filmy plné něhy a pohody. Daniel Radcliffe mě tentokrát přesvědčil, že hrát umí a očividně se na týhle roli zgustnul. Výborná scéna s hady a vidlema za zvuků "If I had a heart," nedobrovolný zpovědi "vystavených" lidí dost pobavily, konec byl taktéž zábavně přestřelenej. Joe Hill hodlá kráčet v taťkových šlépějích, a to je dobře. Líbil se mi Joe Anderson jako fetka bratr. Film má takovou zvláštní atmosféru, kde se pojí motiv lásky z dětství, hororu, rodinného dramatu a černé komedie, překvapivě z toho ale vyšlo zábavný a koukatelný dílo. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe s rohama? No tak to je na horny jail...... Horns jsou totiž konceptuálně zajímavou fantazijní romancí s prvky černý komedie, která by byla mnohonásobně víc geniální a kvalitnější kdyby se nebrala tak moc vážně, a kdyby byla o půl hodiny kratší. I tak jsem se náramně bavil. 7 paroháčů z 10 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Těžko odhadnout, jak tento film přijmou neznalí knižní předlohy, no dobře asi ne, pokud do něj půjdou s hororovým očekáváním, jež bude bezesporu umocňovat Ajovo jméno v pozici režiséra. Na něj jsem si vzpomněl pouze při pohledu na malebné exteriéry, s nimiž si dal práci, ostatně stejně jako v remaku The Hills Have Eyes. K Rohům. Scénarista si naštěstí nehrál na geroje, takže dějová linie přesně kopíruje Hillovu předlohu. Moje obavy z Radcliffa vyšly taky naprázdno, takže jediné, co nepovažuji za vůči knize adekvátní, jest navození pochmurné atmosféry a pesimismu, jež vyplývají z žánru drama, který tady má ve vztahu k atmosféře kralovat. Mnohem patrnější mi ve filmovém zpracování naopak přišlo (pointové) poukazování na víru a pánbíčkaření. Ajovy Rohy jsou víceméně ponurou mysteriózní love story, které dle mého soudu ostudu předloze nedělají. Objektivního hodnocení s odstupem od předlohy nejsem schopen. 75% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vždy je velice těžké napsat komentář k dokonalému filmu, kdy nemám téměř co vytknout. Tak ho tedy alespoň zahrnu chválou. Na úvod podotýkám, že filmy s Radcliffem nemám příliš v oblibě, jelikož už je příliš profláklej jako Harry Potter. Nemluvě o tom, že mi nikdy nepřišel dostatečně charismatický, aby zvládal hlavní role. Tohle byl však ten nejlepší film jaký jsem s ním viděl a to jeho nejslavnější příběhy z Bradavic zbožňuji. Nejvíce mne asi zaujal způsob vyprávění, jež se prolíná do dvou časových rovin s příběhem, který v podstatě nemá obdoby. S ničím podobným jako je zde, jsem se jinde dosud nesetkal. Rohy, což je také hlavní plot celého filmu, byly maximálně využity a zapříčinily celou řadu opravdu humorných scén. O horor však v žádném případě nešlo, neboť hlavní hrdina celou dobu vyšetřuje vraždu své přítelkyně za pomoci své nově nabyté zbraně. Jediné co se mi úplně nezdálo, byl konec. I když přiznávám, příliš jsem si přál nějaký krvavý happy end. PS: Dokonce i soundtrack je pětihvězdičkový a přestože se experti shodují, že by ho divák správně neměl vůbec zaregistrovat, tak tady je naopak velice výrazný a působilo to vskutku famózně. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Ve 46. minutě ve filmu zazní píseň „Personal Jesus“ od Marilyna Mansona, kterou původně nazpívali britští Depeche Mode. (Trajektt)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama