Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Se spoustou alkoholu a kamarádů dostává úplně nový, skvělý rozměr. Ale kdo chce tuhle žraločí perlu brát vážně... nekoukejte na to.

plakát

Stalker (1979) 

Stalker se špatně hodnotí, špatně se totiž hodnotí, vyjadřuje pocit, který v člověku vyvolává, a špatně se vysvětluje obsah. To však nic nemění na tom, že je to jedno z nejlepších děl, co jsem kdy viděla, přestože jsem na začátku byla velmi skeptická.

plakát

Fudanši kókó seikacu (2016) (seriál) 

Když nad ním člověk příliš nepřemýšlí, tak ho i dá a ještě se pobaví.

plakát

Wataši ga motete dó sunda (2016) (seriál) 

Na to, jak se osypávám u romantických anime, mě toto příjemně překvapilo; bylo poměrně vtipné, přijatelně stupidní, milé, lehké a nehrající si na mistrovské dílo. Hlavní hrdinka je snesitelná, dokonce se může stát, že si ji člověk i oblíbí. Konec je s ohledem na stále vycházející mangu udělaný dobře, sice bych brala i druhou sérii, ale když nebude, nic se neděje, stále anime funguje samo o sobě.

plakát

Kaičó wa Maid-sama! (2010) (seriál) 

Zbožňované, doporučované, oslavované anime. Čekala jsem bombu! No... dostala jsem ji. Na těch 13 dílů padly pot i slzy z vytřeštěných očí. A víc dílů nedám, víc nevydržím. Asi nejsem cílovým divákem nebo nechápu onu geniálnost, ale jedna z největších konin, co jsem viděla, to i stupidní Shingeki no kyojin picture drama mi přijde lepší a baví mě víc. Opravdu je nejlepší hrdinka ta, která je zvrácenou ukázkou (selhávajícího) feminismu, chytřejší než Einstein, silnější než Rambo (mlátící kluky hlava nehlava - oni ji však samozřejmě stále milují), řvoucí na všechny strany jako Tarzan a... a...? Šílenost na entou, já tyhle oficiální anime-Mary Sue prostě nesnáším, proto ani hvězdičkovat nebudu, dala bych asi jen jednu za animaci.

plakát

Devil May Cry (2007) (seriál) 

Protože je božské. Sice by potřebovalo víc dílů, víc vysvětlení, snad i víc propojenosti... vlastně má spoustu chyb, ale i tak je mojí srdcovkou a zcela neobjektivně těch pět hvězd dát musím. Dante má svoje kouzlo.

plakát

Deadman Wonderland (2011) (seriál) 

On Ganta ani není tolik iritující, jenom si na něho musí člověk zvyknout - i když jsem se zpočátku bála, že na scénu nakráčel další Yuki (Mirai Nikki). Na co si však člověk zvykne rychle je šílená atmosféra bláznivého zábavného parku, kde se děti v klidu dívají na smrt vězňů. A na milou výstřední Shiro. Pořád doufám v druhou sérii, protože bez mangy anime sice nepostrádá jakýsi konec, ovšem úplně postrádá vysvětlení; proč, proč, proč. Za mě nejlepší postava Senji, doporučuji mrknout i na OVA s ním. Hvězda navíc, jelikož mě udrželo u obrazovky a donutilo jet díl za dílem. Jinak... jednoduše by potřebovalo pokračování.

plakát

Šiki (2010) (seriál) 

Nejdřív příliš nenadchlo, co se tam zřejmě děje jsem odhalila v půlce prvního dílu, takže... Ovšem s odstupem času zjišťuju, že mi dost utkvělo v paměti. A hlavně hudba... ta geniální hudba, která ho povyšuje o třídu výš a zaslouží hvězdu navíc. Doporučuji, není to top anime, ale jeho atmosféra mě okouzluje dodnes.

plakát

Another (2012) (seriál) 

Těšila jsem se na horor. Dostala jsem velice nudné anime, které spousta lidí vychvaluje, ovšem očekávání naprosto nesplnilo. Vraždění už po čase člověk ani nevnímá. Pro mě ztráta času.