Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I'm gonna need a bigger…vomit bag! Téměř hodinu a půl trvající plot hole, ve kterém paryby unáší povětrnostní vlivy, ale já nebyl unešen vůbec. Zatímco barovou stoličkou ozbrojený John Heard pochopil, kdy odejít, novodobý Jonáš Ziering vydržel až do konce. Není se co divit, po zkušenostech s čelistmi Tori Spelling už tohle byla brnkačka. Ovšem bacha na šestku..! Apropo, kdo zhlédnul všechny díly má můj bezmezný obdiv, ale zároveň by se měl zamyslet nad svým marnotratným přístupem k času.. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Buhahaha, jak tam rozpůlil tou motorovkou žraloka vejpůl, anebo, tyvole, tyvole, to na tom konci, jak skočil žralokovi do chřtánu a prořezal se jím na druhý straně a jen tak mimochodem vytáhl i svojí kámošku, co po něm jela, ale nakonec se spokojila s jeho synem, co uměl pilotovat helikoptéru a ona, když házela do toho žralokonáda bomby, protože přece přesně takhle tornádo zničíte, přepadla přímo do držky toho žraloka, co tam letěl vzduchem, nebo nebo jak je ten štamgast bral přes palici barovou židlí, a tyvole ty hlášky ne, prej "Radši ať se bojí žraloci mě, než já jich." nebo ta überhláška, co tam zazněla asi stodvacetosmkrát: "Nesnáším žraloky." To je, to je... tak všeříkající. A už jsem tu psal to o tý motorovce, co se jí prořezal skrz celýho žraloka? Ty cvoku, tohle je film roku! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak som si teda myslel, že u béčkového filmu ma už nemá skoro čo prekvapiť, ale toto dielko ma naozaj poriadne vyviedlo z omylu. Pripravte sa na stupídny dej, mizerných hercov a spústu žralokov, občas aj padajúcich z neba alebo plaziacich sa po zemi ako hady. Blbosti sa medze nekladú, ako ukazuje Sharknado, ale pravdou je, že istú dávku originality to malo, ak to nebudete brať príliš vážne, tak sa aj pobavíte. Skrátka len pre otrlých priaznivcov béčkových filmov, ktorí by v tom mohli nájsť aj zaľúbenie. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Když Steve Sanders na ulici motorovou pilou rozkuchne žraloka a z jeho pajšlu šťastně vytáhne živou kamarádku, to je úlet naprosto nevídanej. Zasmál jsem se hodně a nejvíc mě asi rozsekalo, že to má tři díly. Sračka neuvěřitelná, ale za jistých okolností zábavná kulisa (páč nám na noční v práci v televizi jela jenom Nova). ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pardon, ale míra mé tolerance skončila ve chvíli, kdy se jim žraloci snažili prokousat do auta přes podvozek. Logiku a nějaké technické a vědecké detaily tady nikdo neřeší, ale přece jen by mne zajímalo, jak žraloci žrali lidi bez kousání a natrávení, a jak se dá přežít pád v žraločím břiše, protože to už přece jen přesáhlo hranice, kdy se člověk tou debilitou ještě mohl bavit. Asi to bylo míněno jako legrace, ale to by se to nesmělo tvářit tak seriózně. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama