Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

ja bych to nedoporucil, zaver uplne naprd a cekal sem nejaky pribeh a ejhle ono nic...

plakát

Počátek (2010) 

Uplne me ten film pohltil. Zpocatku sem mel dojem ze me ceka neprehledna slatanina, ale divakovi se nastesti po prvnich par minutach hodne vysvetlilo a dej nabral obratky. Dej uzasne komplikovany a promysleny. Vizualne uplna bomba, hodne zajimavejch scen a triku. Hlavne musite davat pozor a neztratit se v tom :)

plakát

Predátoři (2010) 

Fakt se to povedlo zpracovat. Kdyz sem opoustel kino mel sem z toho dobry old-school pocit - pokracovani se povedlo ve stejnem duchu jako original. Neni to parodie nebo super-drsnarna, je to poctivy pokracovani.

plakát

Kuky se vrací (2010) 

originalni pohadka, pro dospele vtipna na necekanych mistech, pro deti to musi bejt super film, osobne by mi stacilo videt jen prvni polovinu filmu - pak uz to bylo natahnute a humoru ktery me bavil uz bylo min ... ale nejsem cilove publikum :)

plakát

Zelená zóna (2010) 

Cekal sem neco lepsiho zvlast po Bournove Ultimatu, ale tak ne vzdycky se zadari...

plakát

Avatar (2009) 

cituji od neznameho autora : "Nejlepší na tom filmu mi přišli právě ty detaily dialogů a mimika modroksichtů. Nápad s avatary je skvělý,nicméně příběh je opravdu velice prostinký. Natočil bych dospělejší variantu, kde by lidé nebyli tak prvoplánovitě zlí a modří tak hodní – byli by spíš jako zvířata a ten hlavní hrdina by se z těch spojení zjebával a vlčil až by nebyla cesta zpět a ten důstojník by se mu snažil pomoct – nešlo a hlavní hrdina by ho zabil – tragédie jak hovado."

plakát

Vampire Hunter D (2000) 

Hodne zvlastni fantasy, neznechutilo me to ale ze to nebylo nijak zvlast super, je videt ze hodnoceni 87% si ten film vydobil jen diky tomu ze se na nej diva jen fanouskovska zakladna anime filmu :)

plakát

Ip Man (2008) 

Nadprumerne zpracovana mlaticka, pekne natoceno a pribeh je taky pekny.