Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (216)

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Tuna je hroznej čert, ale jinak dobrý. :)

plakát

Andělské oči (1993) 

Velice solidní erotický thriller z VHS éry. Obě protagonistky jsou docela kočky a Angela je správně šáhlá. Většinu času se tu prcá, nebo se tu o prcání mluví a občas se stane nějaká ta vražda. Prostě taková pohodička na nedělní odpoledne bez dětí.

plakát

A Night of Horror Volume 1 (2015) 

Solidní nadprůměr pro mě byly povídky číslo 2 (oživlá těhule v pitevně) a 5 (creepy kněz ve feťáckým vlaku). Celkem průměrná byla první povídka (holka slyšící konstantně otravnej zvuk) a zbytek hrubej podprůměr. 40% za kombinaci prvních třech zmíněných.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Neskutečně našlapaná komedie s hromadou odkazů na kultovní filmy. Hermiona rulezz. :)

plakát

Arachnid (2001) odpad!

Nezáživný děj, chabé triky, slabé herecké výkony. Přemýšlel jsem, za co dát alespoň jednu hvězdičku a na nic jsem nepřišel. :-)

plakát

Atomové gymnázium 2 (1991) 

Mám Tromácké filmy moc rád, ale dvojka Atomového gymnázia mi prostě nesedla. Jedna hvězdička za scénu, ve které se objeví Toxie. ;)

plakát

Avengers (2012) 

Prostě kulervoucí jízda. :)

plakát

BaDumTss (2019) (studentský film) 

Pěkně zpracované téma parodující sociální sítě. Chtělo by to lepší kameru, větší rozpočet na triky a na postsynchrony, ale jinak příjemnej studentskej kraťas. Ke shlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=EFnI9TLzw0I

plakát

Bereavement (2010) 

Méně je někdy více. Mít to 80 minut a drive druhé půlky filmu, mohlo to být fajn. Takhle je to jen rozvleklý film, který vás ve svojí druhé půlce probudí z dřímoty.