Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Domácí video partičky kamarádů, které by stejně jako všechna ostatní domácí videa mělo zůstat uvnitř party. Jak sympaticky totiž celý ten nápad vyznívá na papíře, tak diletantsky je to zrealizované. Rogen s Goldbergem měli mít dostatek soudnosti a nepouštět sami sebe za kameru. Nerozsype se to jak domeček z karet jedině díky obsazení. Všichni bez výjimky si to evidentně užívají. Což je i důvod proč mě u toho spíše zajímají bonusové materiály a komentáře než samotný film, který je stylem i humorem na naprosto shodné vlně jako všechno ostatní co (si) doteď Rogen sepsal. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Takový ten pošahaný film který vymyslíte s partou kámošů na párty v baráku když jste totálně ožralí a sjetí, a rovnou ho tam i natočíte na půjčenou kameru. Až na to že tady je za tu partu kámošů komediální špička současného Hollywoodu, místo papundeklových kulis mají velmi kvalitní CGI triky, a do cameo rolí obsadili úplně všechny co na kopci nad Los Angeles kolem nich bydlí. Je to něco jako Movie 43, ale s tím že není až tak perverzní, bere se o dost vážněji, a trochu víc připomíná normální film . Pro znalce ostatních filmů zde hrajících herců je to totální nerd-fest. 8/10 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen dal dokopy partu ľudí, s ktorými už niečo hral, alebo ktorý hrali podla jeho scenára. Spoločne sa teda zišli pred kamerou aby si zo seba robili prdel. A ono to prdel fakt je. Perfektné obsadenie a brilantný humor, ktorý nepozná konca. Každá postava ma svoju scénu, film ma čím prekvapiť, soundtrack je perfektný a tiež pridáva na vtipe. Film, ktorý nie je určený pre všetkých a v tomto prípade platí pravidlo: čím viac máte napozeraných filmov, tým viac vás bude baviť tento film. 90% - 5* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Super skvělej nápad, díky kterýmu se mi konečně plno herců zase trošičku sblížilo a zlidštilo. Hrají tady totiž sami sebe. Do toho ale přijde brutální apokalypsa, která je ve všech ohledech totální nic neříkající nesmysl a tak jediné, co drží nad hladinou je celá řada místy dost brutálních hlášek jednotlivých herců, co se navzájem stírají a předhánějí v tom, kdo bude lepší. Líbí se mi o to, že plno herců prostě ukázali sami sebe, a že si ze sebe kolikrát dokázali udělat upřímně legraci. Vadí mi pro změnu to, že některé forky byly dost zbytečný a za hranicí. Chvílemi jsem se fakt dobře nasmál, abych se následně smát přestal a čekal zase na nějakou hlášku, která mi opět udělá radost. Seth Rogen a Evan Goldberg ale vymysleli skvělej nápad a plno těch herců tam mě přesvědčilo, že jsou skvělá parta, která umí rozesmát, a se kterou do budoucna budu v rámci Ameriky rozhodně počítat. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dosť nevyrovnané a to najmä úvod a niektoré kostrbaté dialógy na začiatku filmu. No hlavne záver je preplnený skvelými gagmi, prekvapujúcim dejom a mega záverečnou scénou! Michael Cera, Danny McBride a najmä Craig Robinson rule (the end of) the world! Zvyšok highlightov by už bol na úrovni spoilerov! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • V severoamerických kinech film nastřádal 101,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb byl 126,0 mil. (NIRO)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama